Professzionális öntapadós kábelrendező – 10 db

Kód: DS67499252
6 185 Ft / db
Pillanatnyilag nem elérhető
A tétel elfogyott…

 

Ön is utálja a lógó és szanaszét heverő kábeleket? Szeretné, ha rend és rendszer lenne bennük? Elege van abból, hogy a kábelek folyton a padlóra esnek? Akkor ezek a kábelrendezők pont az Ön számára készültek. Öntapadósak és bármilyen felületen használhatók. A markolat rendkívül erős, és a kábelek tökéletesen tartanak.

Univerzális kialakításuknak köszönhetően bárhol használhatja őket. Ráadásul nem feltűnőek, ízlésesek és rendkívül funkcionálisak, helytakarékosak és könnyen kezelhetők. A legjobb minőségű anyagok és a precíz gyártás garantálja a termék funkcionalitását és tartósságát.

Ezek a kábeltartók segítenek pontosan és tökéletesen rendet tartani. Tartsa rendben a kábeleket. Ezek a tartók segítenek ebben.


 

A MI TIPPÜNK

Itt talál egy kedvezményes hármas csomag kábelrendezőt akciós áron, vagy egy ötös csomag kábelrendezőt, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI KÁBELRENDEZŐ

Egy praktikus kis kábeltartó, amely segít az íróasztal, a TV, a hosszabbító, az irattartó szekrények, a számítógép vagy a mobiltelefon körüli kábelek elhelyezésében. Mostantól kezdve a kábelei nem fognak szanaszét heverni, és a környezete sokkal szebb, tisztább és biztonságosabb lesz.


54690-9

ELŐNYÖS CSOMAGOLÁS

Ez a készlet egy kábeltartó csomagot tartalmaz, kedvezményes áron. Biztos, hogy megéri a pénzét. Ezzel az akciós készlettel rengeteg kábelrendező lesz az otthonában.

 

BÁRHOL HASZNÁLHATJA ŐKET

Sokoldalú felhasználásuknak köszönhetően ezek a tartók rendkívül széleskörűen alkalmazhatók. Használhatja őket az irodában, autóban, otthon, dolgozószobában és még sok más helyen.

 

A TÖKÉLETES RENDÉRT

Ezekkel a szilikonos kábelrendezőkkel pillanatok alatt rögzítheti a kábeleket a kijelölt helyen. Rendkívül jól tartanak, és szinte bármilyen anyagon használhatók. Az elrendezett kábelek stílusosak és precízek. Tartson rendet.

 professzionalis kabelrendezo

MINDENFAJTA KÁBELRE

A kábelrendező különböző típusú kábelekhez, például adatkábelek, TV-kábelek, HDMI, USB, Ethernet, hálózati, fejhallgató stb. számára használható. Rögzíthető és ragasztható különböző felületekre, például asztalra, falra, fémre, üvegre, padlóra.

 

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Egyszerűen húzza le és ragassza fel az öntapadós kábelrendezőt bárhová. Kérjük, szánjon egy percet a felület megtisztítására és zsírtalanítására a ragasztás előtt.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A szilikon kábelrendező gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott gyártási technológiát használtak, ami garantálja a termék funkcionalitását és tartósságát.

 

praktikus kabelrendezo

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • anyag: szilikon
  • tartalom: 10 darab
  • méret: 23x23x10 mm
  • szín: fekete
  • a termék hátoldala könnyen ragasztható bármilyen felületre

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: