Lábtörlők

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ SZŐNYEGEK SZÉLES VÁLASZTÉKA

Üdvözöljük online áruházunkban, ahol kiváló minőségű szőnyegek széles választékát találja, hogy kielégítse tisztítási igényeit. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan csúcsminőségű termékeket kínálunk, amelyeket úgy terveztünk, hogy megkönnyítsék az Ön számára a takarítást. Ebben a kategóriában két kivételes szőnyeget mutatunk be: a Magic mikroszálas tisztítószőnyeget fekete és barna színben.

Bemutatjuk a Magic mikroszálas tisztítószőnyeget! Ez az innovatív tisztító kiegészítő megváltoztatja a játékszabályokat, amikor a felületek makulátlanul tisztán tartásáról van szó. A prémium mikroszálas anyagból készült szőnyeg kivételes nedvszívó képességgel büszkélkedhet, így hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződéseket, port és koszt a legkülönbözőbb felületekről.


 

Legnépszerűbb termékek

összesen 3 termék

Ár

9975 Ft18500 Ft
1997518500
magikus labtorlo szonyeg
Akció Tipp
INGYENESINGYENES
18 500 Ft

  A csomagolás 2 darab lábtörlő szőnyeget tartalmaz, és INGYENES SZÁLLÍTÁS jár hozzá. A varázsszőnyeg hatékonyan és könnyen felfogja a szennyeződéseket, zsírt, vizet,...

DS99964593
magikus labtorlo
Akció Tipp
9 975 Ft

  A varázsszőnyeg hatékonyan és könnyen felfogja a szennyeződéseket, zsírt, vizet, felszívja a nedvességet, megvédi a padlót és a szőnyegeket a rendetlenségtől és a...

DS37070407
magikus labtorlo szonyeg
Akció Tipp
9 975 Ft

  A varázsszőnyeg hatékonyan és könnyen felfogja a szennyeződéseket, zsírt, vizet, felszívja a nedvességet, megvédi a padlót és a szőnyegeket a rendetlenségtől és a...

DS52977434

A Magic mikroszálas tisztítószőnyeg két stílusos színben kapható: fekete és barna. Akár a klasszikus fekete, akár a meleg barna árnyalatot kedveli, mindkét változat eleganciát kölcsönöz a takarításnak. Nemcsak funkcionálisak, hanem zökkenőmentesen illeszkednek bármilyen enteriőrbe.

E szőnyegek egyik legfontosabb jellemzője a sokoldalúságuk. Úgy tervezték őket, hogy többféle felületet is kezeljenek, így csodákat művelhetnek konyhai munkalapokon, fürdőszobai csempéken, üveg munkalapokon és még sok más felületen. Nem számít, hol kell takarítani, a Magic mikroszálas tisztítószőnyeg megfelel a feladatnak.

Az ezekben a szőnyegekben használt mikroszálas anyag rendkívül kíméletes és kíméletes a kényes felületekkel. Mondjon búcsút a durva tisztítóeszközök által okozott karcolásoknak vagy foltoknak! A Magic mikroszálas tisztítószőnyeg minden alkalommal sima és biztonságos tisztítást biztosít.