Rozsdamentes acél kábelkötegelő – 20 darab

Kód: DS49572837 DS46060136 Kérjük, válasszon változatot
4 690 Ft / db 4 240 Ft / db 4 240 Ft-tól / db
Pillanatnyilag nem elérhető Pillanatnyilag nem elérhető Kérjük, válasszon változatot
Változat

 

A csomagolás 20 db kábelkötegelőt tartalmaz.

A kiváló minőségű rozsdamentes acél kábelkötegelőket sokkal nagyobb szilárdság jellemzi. Bárhol használhatók, akár forró dolgok tartására is. Alkalmasak beltérre, kültérre és a föld alá is.

Nem csak az építőiparban és a kohászati ​​iparban lehet kábelkötegelőket használni. Alkalmasak otthonra, autóba vagy a kertbe is. Praktikusak és sok mindent össze lehet kötni velük. Két dolgot rögzíthet egyszerre. A csövek összehúzására vagy a rakomány rögzítésére is szolgálhatnak.

A rozsdamentes acél ellenáll a korróziónak és a magas hőmérsékletnek, így ezek a kötegelők ideálisak kültéri használatra és forró felületekkel való érintkezésre. Strapabírók, korrózióállók, tűzállók és hosszabb élettartamuk van, így különféle környezetben, például nedves helyeken, kültéren, magas hőmérsékletű helyeken és hasonlókban használhatók.

Ezeket a kábelkötegelőket megerősített csattal tervezték, így biztos lehet benne, hogy ellenállnak a nagy megterhelésnek is.  A legjobb minőségű anyagok és a szabadalmaztatott gyártási technológia maximális tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. A velük való munka egyszerű, biztonságos és kényelmes. Ismerje meg ezeket a prémium acél kábelkötegelőket.

 


A MI TIPPÜNK

Kínálatunkban egy kedvezményes hármas csomag rozsdamentes acél kábelkötegelő, amelyben 60 darab minőségi kábelkötegelőt talál jó áron.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

ROZSDAMENTES ACÉL GYORSKÖTOZŐ SZALAGOK

Ezek a kötegelők tökéletesek univerzális használatra autóalkatrészekhez, otthoni javításokhoz, számítógép-javításokhoz, kertészkedéshez, vízszereléshez és sok máshoz. Felszerelhetők beltérre, kültérre vagy a föld alá. Összeköthet akár 2 vagy 3 darabot is, hogy hosszabb legyen és megfeleljenek a különböző projekteknek. Használhatók magas hőmérsékleten és hidegen. Erős és tartós rozsdamentes acélból készülnek. További előnyük, hogy korrózióállóak.

 • Maximális szilárdság és tartósság
 • Ellenáll a korróziónak, az időjárásnak és az olvadásnak
 • Könnyen használható innovatív kialakítás

 specialis kotegelok rozsdamentes acelbol

 

BÁRMIRE FELHASZNÁLJA ŐKET

Forró tárgyat kell rögzítenie? Szilárd, rozsdamentes és tartós megoldást szeretne? Ismerje meg ezeket a nagyszerű acél kötegelőket. Tulajdonságaiknak köszönhetően bárhol használhatóak, akár otthon, az autóban, vagy a kertben is. Nem kell aggódnia a hőtől és a korróziótól. Tökéletesek kültéri használatra.

 

ERŐS ÉS TARTÓS

Ezek a kábelkötegelők rendkívül erős és tartós fogást biztosítanak. Elég nagyok, így bármire rögzíthetők. Használatához nincs szükség speciális szerszámokra, elég a klasszikus fogó a meghúzáshoz, esetleg egy csípőfogó a felesleges szalag eltávolításához.

 acel gyorskotozo szalagok

 

KÜLTÉRI HASZNÁLAT

A rozsdamentes acélnak köszönhetően ezek a gyorskötözők a kertben és nedves környezetben is használhatók.

 

A MAXIMÁLIS HASZNÁLATI BIZTONSÁG ÉRDEKÉBEN

Teljesen lekerekített élek sima felülettel, amelyek védenek a maximálisan biztonságos használat során. Ezekkel a kötegelőkkel a biztonságos és kényelmes lesz dolgozni.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Ezeknek a kötegelőknek a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott gyártási technológiát alkalmazták, amely garantálja a maximális szilárdságot és a termék élettartamát.

 
egyedi rozsdamentes acelbol keszult kotegelok

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Szélesség: 0,5 cm
 • Hossz: 20-30 cm (választás szerint)
 • Vastagság: 0,25 mm
 • Anyag: rozsdamentes acél
 • Egyhasználatos
 • Magas hőmérsékletekbe és hidegbe
 • Korrózióálló és strapabíró
 • Behúzható golyós zár
 • Csővezeték húzására, rakomány rögzítésére vagy más dolgok rögzítésére

 

CSOMAG TARTALMA: 20 db


Illusztrációs videó

 


 

A MI TIPPÜNK

 

SPECIÁLIS DUGÓKULCS KÉSZLET RACSNIVAL

 

racsnis dugókulcs-készlet

 

Praktikus dugókulcs-készlet - a racsnis dugókulcskészlet különböző méretű kulcsokat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a csavarok és anyák kényelmes és pontos meghúzását. Megbízható a legigényesebb munkákhoz is.

 

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ MÁGNESES TÁLCA CSAVAROK, ANYÁK ÉS KIS SZERSZÁMOK SZÁMÁRA

 

mágneses tálca csavarok, anyák és kis szerszámok számára

 

A kiváló minőségű mágneses csavaros tál ideális segítője minden műhelynek és minden ezermesternek. Mostantól nem kell aggódnia amiatt, hogy a tál kiömlik, vagy hogy egy csavar beragad, és nem találja meg. Mindezen gondokat megoldja ez az egyedülálló mágneses tál.

 

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ NYOMATÉKKULCS

univerzális nyomatékkulcs

A kiváló minőségű nyomatékkulcs univerzális eszköz a különböző méretű csavarok és anyák meghúzásához és meglazításához. Minimális nyomatéka 5 Nm, maximális nyomatéka 25 Nm.

 

 

EGYEDI VÁGÁSBIZTOS KESZTYŰK

 

vágásbiztos kesztyű – munkavédelmi kesztyű

 

Ismerje meg a professzionális vágásbiztos kesztyűket, amelyek maximális védelmet biztosítanak kezeinek a munka során. A speciális anyagoknak és a szabadalmaztatott gyártási módszernek köszönhetően ezek a vágásbiztos kesztyűk bármilyen kézi munkához alkalmasak.

 

 

MÁGNESES KARKÖTŐ SZERSZÁMOKRA

 

mágneses karkötő szerszámokra

 

A kiváló minőségű mágneses csavaros karkötő ideális segítő minden műhelyben és minden ezermester számára. Mostantól nem kell aggódnia amiatt, hogy a tál kicsúszik, vagy a csavar elakad, és nem találja meg. Mindezeket az aggodalmakat megoldja ez a mágneses karkötő.

 

 

KIVÁLÓ KÉSZLET TOKBAN AKKUS CSAVARHÚZÓVAL

akkus csavarhúzó - praktikus készlet keménytáskában

Ismerje meg a praktikus akkumulátoros csavarhúzó készletet tartozékokkal, és könnyítse meg a mindennapi munkát otthon, a kertben, a garázsban és más területeken.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: