USB reduktorok

MICRO USB USB-C ADAPTEREK

Megbízható és kiváló minőségű USB-adapterre van szüksége, amellyel micro USB-eszközöket csatlakoztathat USB-C portokhoz? Ne keressen tovább, mint a webáruházunk kategóriájában elérhető micro USB-ről USB-C-re adapterek választékát.

USB-reduktorainkat úgy terveztük, hogy zökkenőmentes és problémamentes átmenetet biztosítsanak az eszközök között. Az USB-C portok növekvő népszerűségével frusztráló lehet, hogy folyamatosan váltogatni kell a különböző portokat használó eszközök között. Csökkentőink kiküszöbölik ezt a frusztrációt, és egyszerű megoldást nyújtanak minden csatlakozási igényére.


 

Legnépszerűbb termékek

egyedi adapter
Micro USB - USB-C adapter
Raktáron (>5 db)
DS54869719
 
2 420 Ft
összesen 1 termék

Ár

2420 Ft2421 Ft
124202421
egyedi adapter
Micro USB - USB-C adapter
Raktáron (>5 db)
2 420 Ft

  Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű adaptert, amely megbízhatóan alakítja át a micro USB bemenetet USB-C-re. A micro USB -USB-C adapter garantálja a szabványos kábel...

DS54869719

USB-reduktoraink a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, biztosítva a tartósságot és a termék hosszú élettartamát. Megértjük, hogy a mindennapi életben számít az eszközeire, ezért szeretnénk bizalmat adni Önnek abban, hogy az USB szűkítője mindig működni fog.

A megbízhatóság mellett USB-reduktoraink használata is hihetetlenül egyszerű. Egyszerűen csatlakoztassa a micro USB végét a készülékéhez, az USB-C végét pedig csatlakoztassa a porthoz. Ilyen egyszerű! Adaptereinket úgy terveztük, hogy csak be kell csatlakoztatni és használni kell, így azonnal elkezdheti használni készülékét.