Intellect ball

LOGIKUS JÁTÉKOK

Az Intellect ball egy lenyűgöző logikai játék, amelyet úgy terveztek, hogy kihívást jelentsen a kognitív képességeidnek. Ez egy egyedi, labda alakú puzzle, amely több, egymással összekapcsolt darabból áll, amelyeket mozgatva különböző formákat és mintákat hozhat létre. Az intellect ball nemcsak szórakoztató játék, hanem az agytréning és az agyfejlesztés nagyszerű eszköze is.

Webáruházunkban az intellektuslabdák széles választékából válogathat. Kollekciónkban többféle méret, forma és szín található, így megtalálhatja a preferenciáinak és készségszintjének megfelelő, tökéletes intellektuslabdát. Akár kezdő, akár tapasztalt rejtvényfejtő, mindenkinek talál valamit.


 

Legnépszerűbb termékek

intellect ball
Intellect Ball fejtörő játék
Raktáron (>5 db)
DS55681806
 
6 375 Ft-tól
összesen 1 termék

Ár

6375 Ft6376 Ft
163756376
intellect ball
Akció Tipp
6 375 Ft-tól

Fedezd fel ezt az egyedülálló Intellect Ball fejtörő játékot, amely fejleszti a kreatív gondolkodást, a finommotoros készségeket és rendkívül szórakoztató is. Szó szerint...

DS55681806

Intellektuális golyóink kiváló minőségű anyagokból készülnek, biztosítva a tartósságot és a hosszú élettartamot. Biztos lehet benne, hogy a kirakó nem fog könnyen eltörni vagy elhasználódni még rendszeres használat mellett sem. Az intellektgolyókat különböző nehézségi szinteken is kínáljuk, így kihívást jelenthet magának, és fokozatosan fejlesztheti problémamegoldó készségét.

Üzletünkben nagy hangsúlyt fektetünk a vásárlói elégedettségre, és igyekszünk kiváló ügyfélszolgálatot nyújtani. Gyors és megbízható szállítási lehetőségeket kínálunk, és mindig rendelkezésre állunk, hogy segítsünk bármilyen kérdéssel vagy problémával kapcsolatban. Biztonságos fizetési módszereink biztosítják, hogy személyes és pénzügyi adatai biztonságban és bizalmasan legyenek.