Kefék állatoknak

KEFÉK ÉS FÉSŰK KUTYÁKNAK

Ha Ön kutyatulajdonos, akkor tudja, hogy szőrös barátjának ápolása fontos része az egészségének és boldogságának. Az ápoláshoz szükséges egyik alapvető eszköz a minőségi kutyakefe. Webáruházunkban kutyakefék széles választékát kínáljuk, amelyeket különböző fajtákhoz és szőrtípusokhoz terveztek.

Kutyakefék kínálatunkban tűs kefék és sörtés kefék is megtalálhatóak. A durvább kefék ideálisak a kusza és laza szőr eltávolítására, míg a kisebb kefék nagyszerűek a hosszú szőrű kutyák számára, mivel segítenek a szőrzet kibogozásában és a szennyeződések eltávolításában. A sörtés kefék viszont ideálisak a rövid szőrű fajták számára, mivel segítenek eltávolítani a szennyeződéseket és eloszlatni a természetes olajokat a szőrzetben.

Tisztában vagyunk azzal, hogy minden kutya egyedi, ezért a különböző igényeknek megfelelően különböző méretű, formájú és anyagú keféket kínálunk. Keféink kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek biztonságosak kedvence számára, és tartósak.


 

Legnépszerűbb termékek

kutyafesu
15 025 Ft –38 %
Korábbi: 15 025 Ft  (–38 %)
9 185 Ft
professzionalis elektromos bolhafesu
 
11 770 Ft
összesen 3 termék

Ár

5975 Ft11770 Ft
1597511770
Univerzális elektromos fésű kutyák csomóinak vágására
5 975 Ft

  Az univerzális elektromos fésűvel csak a legjobb ápolásban részesítheti kedvencét. Az elektromos kutyakozmetikai fésű nagyszerű megoldás és időt takarít meg. Nagyon...

DS12090185
kutyafesu
15 025 Ft –38 %
9 185 Ft

  Ismerje meg ezt a kivételes fésűt és hajszárítót egyben, amely pillanatok alatt tökéletesen kifésüli és megszárítja kutyáját. Kedvence bundája tökéletesen száraz,...

DS54881329
professzionalis elektromos bolhafesu
11 770 Ft

  Meg akarja szabadítani kedvencét bolháitól és egyéb parazitáitól? A legmodernebb megoldást kínáljuk. A professzionális elektromos fésű egy nagy teljesítményű eszköz,...

DS28508879

Hisszük, hogy kutyája ápolásának élvezetes élménynek kell lennie, ezért gondoskodtunk arról, hogy keféinket úgy terveztük, hogy kényelmesek és könnyen használhatóak legyenek. Keféink ergonomikus fogantyúval rendelkeznek, amelyek kényelmes fogást biztosítanak, így könnyen ápolhatja kutyáját anélkül, hogy kezét vagy csuklóját megerőltetné.

Büszkék vagyunk ügyfélszolgálatunkra, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt nyújtsuk Önnek. Ha bármilyen kérdése van keféinkkel kapcsolatban, vagy segítségre van szüksége a kutyájának megfelelő kefe kiválasztásában, barátságos és hozzáértő csapatunk mindig készséggel áll rendelkezésére.

Összefoglalva, webáruházunk kiváló minőségű kutyakefék széles választékát kínálja, amelyeket különböző szőrtípusokhoz és fajtákhoz terveztek. A minőség, a kényelem és az ügyfélszolgálat iránti elkötelezettségünknek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a legjobb termékeket kapja szőrös barátja számára. Vásároljon nálunk még ma, és adja meg kutyájának a megérdemelt gondoskodást!