Elektromos építőjátékok

AZ ELEKTRONIKA SZERELMESEINEK

Az elektronikai készletek népszerű és szórakoztató módja annak, hogy minden korosztály megismerje az elektronikát és az áramköröket. Akár az elektronika szerelmese, akár STEM-oktató, vagy egyszerűen csak egyedi ajándékot keres gyermekének vagy szerettének, az elektronikai készletek kiváló választásnak bizonyulnak.

Webáruházunkban az elektronikai készletek széles választékát kínáljuk a különböző készségszinteknek és érdeklődési köröknek megfelelően. Az egyszerű áramköröktől és az alapvető elektronikától kezdve a haladóbb robotikáig és programozásig mindenkinek találunk valamit.


 

Legnépszerűbb termékek

solarbot
 
8 070 Ft-tól
összesen 1 termék

Ár

8070 Ft8071 Ft
180708071
solarbot
8 070 Ft-tól

  Fedezze fel ezt az egyedülálló solarbot készletet, amely új módon fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. Minden készlettel többféle robotot építhet. A megépített robotot...

DS41155925

Elektronikai építő készleteink tartalmazzák az összes szükséges alkatrészt, beleértve a vezetékeket, ellenállásokat, kondenzátorokat és érzékelőket, valamint részletes utasításokat és vázlatokat, amelyek segítenek a projekt megépítésében és programozásában. Megtanulhatod az áramkörök tervezését, a programozási nyelveket és az alapvető elektronikai alapelveket, miközben jól szórakozol és valami egyedit alkotsz.

Elektronikai készleteink számos felhasználási területre alkalmasak, beleértve az oktatást, a hobbiprojekteket és a szakmai fejlesztést. Kifejezetten gyerekeknek tervezett készleteket, valamint haladóbb készleteket kínálunk tapasztalt elektronikai rajongók és szakemberek számára.