Ereszcsatorna-rendszerek, levél- és hulladékfogók

PRAKTIKUS ERESZCSATORNA-FOGÓK A LEVELEK ÉS A SZENNYEZŐDÉSEK SZÁMÁRA

Ha Ön ház- vagy ingatlantulajdonos, tudja, mennyire fontos az ereszcsatornák épségének megőrzése. Az ereszcsatornák minden épület vízelvezető rendszerének lényeges részét képezik, mivel elvezetik az esővizet a ház alapjaitól, megelőzve a vízkárokat és egyéb problémákat.

Az ereszcsatornák azonban gyorsan eltömődhetnek levelekkel, gallyakkal és egyéb törmelékkel, ami vízkárokhoz, penészesedéshez és egyéb költséges problémákhoz vezethet. Itt jönnek a képbe az ereszcsatorna-felfogók a levelek és a törmelék számára. Ezek az egyszerű, de hatékony kiegészítők arra szolgálnak, hogy az ereszcsatornákat tisztán tartsák és megfelelően működtessék, hogy megelőzzék az otthonában keletkező károkat, és hosszú távon pénzt takarítsanak meg.

Átfogó választékot kínálunk ereszcsatorna levél- és törmelékfogókból, beleértve a hálókat is. Termékeinket az ereszcsatorna stílusok és méretek széles skálájához terveztük, így megtalálhatja az Ön egyedi igényeinek megfelelő megoldást.


 

Legnépszerűbb termékek

összesen 4 termék

Ár

5085 Ft44645 Ft
1508544645
specialis ereszcsatorna vedohalo
Akció Tipp
18 865 Ft

  A csomagolás 30 méter ereszcsatorna védőhálót tartalmaz kedvezményes áron Az egyedi ereszcsatorna-védőhálók segítenek megvédeni az ereszcsatornát az eltömődéstől és...

DS99964716
ereszhalo
Akció Tipp
INGYENESINGYENES
35 755 Ft

  A csomagolás 60 méter ereszcsatorna védőhálót tartalmaz, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár. Az egyedi ereszcsatorna-védőhálók segítenek megvédeni az ereszcsatornát az...

DS99964717
ereszhalo 90 m
Akció Tipp
INGYENESINGYENES
44 645 Ft

  A csomagolás 90 méter ereszcsatorna védőhálót tartalmaz, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár. Az egyedi ereszcsatorna-védőhálók segítenek megvédeni az ereszcsatornát az...

DS99964718
lombfogo halo
Akció Tipp
5 085 Ft

  Az egyedi ereszcsatorna-védőhálók segítenek megvédeni az ereszcsatornát az eltömődéstől és az azt követő túlfolyástól, valamint az esetleges további sérülésektől. A...

DS51385646

Az egyik legnépszerűbb termékünk a hálós ereszcsatorna-védő rendszerünk. Ez az innovatív rendszer egy finom hálós szitát tartalmaz, amelyet úgy terveztek, hogy az ereszcsatornákra illeszkedjen, megakadályozva a levelek, gallyak és egyéb törmelék bejutását az ereszcsatorna rendszerbe. A háló tartós anyagokból készül, amelyek ellenállnak a zord időjárási körülményeknek, így biztos lehet benne, hogy ereszcsatornái tiszták maradnak és megfelelően működnek, függetlenül az időjárástól.

Cégünknél büszkék vagyunk arra, hogy kiváló minőségű ereszcsapdákat kínálunk versenyképes áron. Tudjuk, hogy ereszcsatornáinak karbantartása nehéz feladat lehet, de a megfelelő termékekkel ez gyerekjáték lehet.

Akár lakástulajdonos, akár vállalkozó vagy ingatlankezelő, a DEMINAS az Ön egyablakos boltja az ereszcsatorna-levélfogókkal kapcsolatos összes igényét illetően. Itt megtalálja a tökéletes terméket, hogy ereszcsatornái tiszták maradjanak és megfelelően működjenek az évszaktól függetlenül. Vásároljon nálunk még ma, és fedezze fel a piac legjobb levélfogó választékát.