Karaoke

MIKROFONOK, KARAOKE SZETTEK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Üdvözöljük online karaoke kategóriánkban, ahol mindent megtalál, ami egy felejthetetlen karaoke partihoz szükséges! Akár tapasztalt karaoke-profi, akár csak most kezdi, nálunk megtalálja a szórakozáshoz szükséges felszereléseket, kiegészítőket és dalokat.

A karaoke gépek és rendszerek széles választékában megbízható márkák csúcsmodelljei, valamint megfizethető opciók is megtalálhatók a kezdők számára. Mikrofonok, hangszórók és egyéb kiegészítők széles választékát is kínáljuk, hogy segítsünk Önnek a következő karaoke-parti tökéletes beállításának kialakításában.

Miért várjon? Böngésszen karaoke-berendezések és kiegészítők kínálatában még ma, és készüljön fel, hogy kiénekelje a szívét!


 

Legnépszerűbb termékek

Karaoke szett
Karaoke szett
Raktáron (>5 szett)
DS97276181
 
20 160 Ft
Egyedi bluetooth karaoke mikrofon
Egyedi bluetooth karaoke mikrofon
Raktáron (>5 db)
DS81943541
 
7 750 Ft
összesen 2 termék

Ár

7750 Ft20160 Ft
1775020160
Karaoke szett
Karaoke szett
Raktáron (>5 szett)
20 160 Ft

  Ismerje meg ezt a tökéletes karaoke szettet minden bulihoz. Élvezze az egyedülálló szórakozást és a professzionális karaokét. Ezek az egyedülálló mikrofonok és...

DS97276181
Egyedi bluetooth karaoke mikrofon
7 750 Ft

  Ismerje meg ezt a prémium és megfizethető, többfunkciós karaoke-mikrofont. Élvezze a páratlan szórakozást és a professzionális karaokét. Ez az egyedülálló...

DS81943541

A felszerelésválasztékon kívül széles karaoke-könyvtárat is kínálunk különböző műfajokban és nyelveken. A klasszikus rock- és popslágerektől kezdve a legújabb slágerlistákig mindenkinek van valamink. Ráadásul könnyen használható kereső- és szűrőeszközeinkkel gyorsan megtalálhatja a tökéletes dalokat rendezvényéhez.

Ha nálunk vásárol, számíthat a kivételes ügyfélszolgálatra és a hozzáértő csapatunk szakértői tanácsaira. Mi karaoke-rajongók vagyunk, és mindig szívesen segítünk Önnek megtalálni a megfelelő felszerelést és dalokat, hogy rendezvénye sikeres legyen.