Markerek és jelölők

SPECIÁLIS KORREKCIÓS JELÖLŐK

Üdvözöljük online áruházunkban, a legjobb helyen, ahol a legjobb minőségű speciális bútorjavító filceket és viaszokat találja! Ha szeretné visszaállítani szeretett bútordarabjainak szépségét, akkor a legjobb helyen jár.

Speciális javítómarkerek és viaszok széles választékát kifejezetten az idővel elkerülhetetlenül megjelenő csúnya karcolások, horzsolások és foltok eltávolítására terveztük. Legyen szó akár értékes antik, akár modern darabról, termékeinkkel új életet lehelhet bútoraiba, és újjá varázsolhatja azokat.


 

Legnépszerűbb termékek

Speciális javító filcek és viaszok bútorokhoz
 
7 100 Ft
összesen 1 termék

Ár

7100 Ft7101 Ft
171007101
Speciális javító filcek és viaszok bútorokhoz
7 100 Ft

  A speciális javítómarkerek és viaszok bútorokhoz nagyszerű megoldást jelentenek, ha gyorsan és egyszerűen szeretné kijavítani a fából készült bútorok vagy faalapú...

DS99920222

Tisztában vagyunk a bútorai épségének és esztétikájának megőrzésének fontosságával, ezért a különböző típusú anyagokhoz és felületekhez illő javítómárkák és viaszok változatos választékát kínáljuk. A fától a laminált anyagig, a bőrtől a vinilig, termékeinket úgy állítottuk össze, hogy zökkenőmentes javítást biztosítsanak, amely zökkenőmentesen illeszkedik az eredeti felülethez.

A javító márkák esetében számos színválaszték áll rendelkezésünkre, hogy tökéletesen illeszkedjenek bútoraihoz. Egyszerűen válassza ki azt az árnyalatot, amelyik a leginkább hasonlít az eredeti színhez, és a markereink könnyedén elfedik a hibákat. Könnyen használható és gyorsan száradó, problémamentes megoldást kínálnak a karcolások elfedésére és bútorai hibátlan megjelenésének visszaállítására.