Kerti asztalok

PRAKTIKUS KERTI ASZTALOK

Üdvözöljük kerti asztalok kategóriánkban! Ha a tökéletes kiegészítőt keresi kültéri teraszához, akkor a legjobb helyen jár.

A klasszikus faszerkezetektől a modern fémkeretekig kínálunk kerti asztalokat, amelyek bármilyen stílusú kültéri dekorációhoz illeszkednek. Akár egy kis bisztróasztalt keres egy meghitt összejövetelhez, akár egy nagy étkezőasztalt családi grillezésekhez és partikhoz, nálunk megtalálja a tökéletes megoldást. Végül, de nem utolsósorban praktikus, összecsukható kempingasztalt is kínálunk, amely nem hiányozhat egyetlen utazó felszereléséből sem.

Szóval miért várjon? Böngésszen még ma kerti asztalaink között, és találja meg a tökéletes kiegészítőt szabadtéri teréhez. A stílusok és anyagok széles választékában biztosan talál olyan asztalt, amely megfelel az Ön egyedi igényeinek és ízlésének. Köszönjük, hogy áruházunkat választotta minden kerti asztalra vonatkozó igénye kielégítésére!


 

Legnépszerűbb termékek

kempingasztal
18 620 Ft –26 %
Szenzációs összecsukható kempingasztal
Raktáron (>5 db)
DS46712383
Korábbi: 18 620 Ft  (–26 %)
13 680 Ft
praktikus erkélyasztal
Ízléses függő erkélyasztal
Raktáron (>5 db)
DS45150601
 
15 925 Ft
összesen 2 termék

Ár

13680 Ft15925 Ft
11368015925
kempingasztal
18 620 Ft –26 %
13 680 Ft

  A szenzációs összecsukható kempingasztal egy olyan klasszikus, amely nem hiányozhat egyetlen utazó felszereléséből sem. Kiválóan alkalmas kempingezéshez, horgászathoz és akár...

DS46712383
praktikus erkélyasztal
15 925 Ft

  Élvezze, hogy otthonában a friss levegőn üldögélhet kávéja vagy étkezése során.  Ezt az egyedülálló élményt még kisebb helyeken, például erkélyeken vagy pavilonokban is...

DS45150601

Kerti asztalaink nemcsak szépek, hanem tartósak is. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, úgy tervezték őket, hogy ellenálljanak az időjárásnak és évekig megbízható használatot biztosítsanak. Megfelelő gondozással és karbantartással kerti asztala még évekig úgy fog kinézni, mintha új lenne.

A tartósság mellett kerti asztalaink hihetetlenül sokoldalúak is. Sokféle célra használhatók, a szabadban való étkezéstől kezdve az alkalmi vendéglátásig.

Webáruházunkban büszkék vagyunk arra, hogy kiváló minőségű termékeket kínálunk megfizethető áron. Hisszük, hogy mindenkinek élveznie kell egy gyönyörű kerti asztal szépségét és funkcionalitását. Ezért kínáljuk a legjobb árakat és rendszeres akciókat, hogy Ön a legtöbbet kapja a pénzéért.