Víztartályos hátizsákok

SPECIÁLIS HÁTIZSÁKOK

Ha kényelmes módot keresel arra, hogy futás közben is hidratált maradj, egy vízhátizsák lehet, hogy pont erre van szükséged. A kifejezetten futók és más szabadtéri sportolók számára tervezett hátizsákok olyan jellemzőkkel rendelkeznek, mint a könnyűszerkezetes kivitel, az állítható pántok és a beépített folyadékpótló rendszerek.

Webáruházunkban a legjobb márkák vizes futó hátizsákjainak széles választékát kínáljuk. Akár tapasztalt maratonista vagy, akár csak most kezded, nálunk megtalálod a tökéletes hátizsákot az igényeidnek megfelelően.


 

Legnépszerűbb termékek

Egyedi vízzsák sportoláshoz
Egyedi vízzsák sportoláshoz
Raktáron (>5 db)
DS25933558
 
11 380 Ft
összesen 1 termék

Ár

11380 Ft11381 Ft
11138011381
Egyedi vízzsák sportoláshoz
11 380 Ft

Próbálja ki az egyedülálló vízzsák, és szerezze be a megfelelő és szükséges folyadékpótlást sportoláshoz, túrázáshoz és egyéb szabadtéri tevékenységekhez. A praktikus vízzsák a...

DS25933558

Kínálatunkban olyan hátizsákok találhatók, amelyekben akár 2 liter víz is elfér, valamint zsebeket és rekeszeket találhatsz más alapvető dolgok, például rágcsálnivalók, kulcsok és telefonok tárolására. Sok hátizsákunkat légáteresztő anyagokkal is terveztük, hogy futás közben hűvös és kényelmes maradjon.

Felhasználóbarát weboldalunkon könnyedén böngészhet a vizes hátizsákok választékában, és szűrheti azokat olyan jellemzők alapján, mint az ár, a márka és a vásárlói vélemények. Ráadásul a gyors és megbízható szállítási lehetőségeknek köszönhetően új hátizsákját pillanatok alatt közvetlenül az Ön otthonába szállíthatjuk.