Sterilizátorok

BAKTÉRIUMMENTES ESZKÖZÖK

Ha azt keresi, hogyan tarthatja baktériummentesen szerszámait, mobiltelefonjait, ollóit, légzőkészülékeit és apró tárgyait, akkor a legjobb helyen jár. Webáruházunkban számos olyan sterilizálót kínálunk, amelyeket a baktériumok és vírusok eltávolítására terveztek a legkülönbözőbb felületeken.

Műszersterilizátorunk ideális szalonokban, gyógyfürdőkben és más olyan létesítményekben, ahol a műszereket gyorsan és hatékonyan kell sterilizálni. Kompakt mérete és nagy teljesítményű UV-C fénytechnológiája nélkülözhetetlen felszereléssé teszi minden olyan szakember számára, akinek fontos a higiénia és a biztonság.


 

Legnépszerűbb termékek

Tökéletes szonikus tisztító műfogsorhoz
 
9 180 Ft
sterilizator
Professzionális eszközsterilizáló gép
Raktáron (>5 db)
DS94489620
 
14 120 Ft
összesen 3 termék

Ár

9180 Ft14120 Ft
1918014120
Tökéletes szonikus tisztító műfogsorhoz
9 180 Ft

  Próbálja ki a praktikus szonikus műfogsor tisztítót, és tisztítsa meg tökéletesen műfogsorát vagy fogait. Egyedülálló technológiájának köszönhetően könnyedén eltávolíthatja...

DS48311072
sterilizator
14 120 Ft

  Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű eszközsterilizáló gépet, amellyel kényelmesen, gyorsan és hatékonyan sterilizálhat bármilyen fémtárgyat. A sterilizátor nagy...

DS94489620
UV sterilizáló készülék mobiltelefonokhoz és kisebb tárgyakhoz
11 755 Ft

  Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű UV-sterilizáló dobozt mobiltelefonokhoz, szájmaszkokhoz, más és apró tárgyakhoz. Nagy teljesítményének és különleges...

DS76214036

Ezenkívül kínálunk UV-sterilizáló dobozokat is, amelyeket kifejezetten mobiltelefonok, ollók, légzőkészülékek és kisebb tárgyak számára terveztek. Ezek a dobozok UV-C fényt használnak a baktériumok és vírusok 99,9%-ának elpusztítására, így biztosítva, hogy személyes tárgyai mindig baktériummentesek és biztonságosan használhatók legyenek.

Akár szakember vagy, akár csak valaki, aki tisztán és higiénikusan szeretné tartani tárgyait, sterilizátoraink tökéletes megoldást jelentenek. Könnyen használhatóak, megfizethetőek és rendkívül hatékonyan távolítják el a baktériumokat a legkülönbözőbb felületeken.

Akkor miért várjon? Böngésszen sterilizátoraink kínálatában még ma, és kezdje el megóvni szerszámait, mobiltelefonjait, légzőkészülékeit és apró tárgyait a káros baktériumoktól és vírusoktól!