Testfestékek

KREATÍV SZÍNEK

Kreatív kifejezési módot keres? Ne keressen tovább, mint a testfesték! Testfestékválasztékunk tökéletes arc- és testfestéshez egyaránt, így a legvadabb ötleteidet is életre keltheted.

Akár tapasztalt művész vagy, akár csak most kezdi, testfesték-kínálatunk minden képzettségi szintnek megfelel. Termékeinket könnyű felvinni, és sima, egyenletes textúrával rendelkeznek, így a minták minden alkalommal hibátlanul fognak kinézni.


 

Legnépszerűbb termékek

arcfestekek
Nagyszerű arcfestékek arc- és testfestéshez
Pillanatnyilag nem elérhető
DS36281235
 
7 335 Ft
összesen 1 termék

Ár

7335 Ft7336 Ft
173357336
arcfestekek
7 335 Ft

  Fedezze fel ezt a 12 kiváló minőségű arc- és testfestékből álló, csodálatos pasztellszínekben pompázó készletet, amely az idei év slágere. Bármilyen alkalomra egyedi rajzot...

DS36281235

Testfestékeink kiváló minőségű összetevőkből készülnek, biztosítva, hogy biztonságosak és nem mérgezőek a bőrön való használatra. Ráadásul könnyen eltávolíthatóak, így a tisztításuk egy esemény vagy előadás után gyerekjáték.

Színválasztékunk páratlan, rengeteg árnyalat közül választhat. Az élénk és merészektől a finom és visszafogott színekig testfestékeink ideálisak bonyolult minták létrehozásához.