Endoszkóp kamera telefonra

Kód: DS45623393
14 865 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ez a mobil, vízálló, ellenőrző endoszkóp kamera Androidra és Windowsra alkalmas, LED megvilágítással és gazdag tartozékokkal, valós idejű kameraképpel.

Meg kell vizsgálnia járműve nehezen elérhető terét, csöveit, motorját vagy alvázát? Ezzel az endoszkóppal mindenki meg tudja csinálni.

Tökéletesen vízálló, ezért nehéz körülmények között is dolgozhat vele. A 6 darab nagy teljesítményű beépített LED dióda állítható fényerősséggel tökéletes megvilágítást biztosít bármilyen tárgy számára. A hosszú kábel kényelmes munkát tesz lehetővé a legnehezebb körülmények között is.

A legjobb minőségű anyagok és a szabadalmaztatott gyártási technológia garantálja a termék maximális élettartamát és funkcionalitását.

 • Kiegészítő felszerelés (kampó, mágnes, tükör)
 • Vízálló
 • Fotózás
 • Filmek feljátszása
 • Nézze meg a felvételt valós időben!
 • LED diódák intenzitásszabályozó gombbal

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI KAMERA ENDOSZKÓPPAL

A digitális endoszkóp egy speciális eszköz, amely lehetővé teszi a nagyon nehezen hozzáférhető dolgok megtekintését. Kényelmesen készíthet részletes fényképeket és videókat. A készülék otthoni és professzionális használatra egyaránt alkalmas.

 
endoszkopos kamera mobilra

 

KINEK ALKALMAS ENDOSZKÓP

Az USB digitális endoszkópot minden szerelő, autószerelő, diák, felfedező és más szakmában dolgozó embernek alkalmas. Az endoszkópot számos területen használhatja tárgykövetésre, alkatrész-ellenőrzésre, távközlési modul-ellenőrzésre, tudományos oktatási eszközre, laboratóriumi kutatásra, iskolai kutatóeszközre, berendezés-ellenőrzésre, csővezetékekre stb.

Ideális csővezetékek, hulladékok, különféle gépek, mechanizmusok és berendezések vizsgálatára, amelyek normál körülmények között nem elérhetőek, a szükséges javítások mértékének előzetes meghatározásához, régészetben, ásványtanban, PCB kimutatására, garázsokban, építkezéseken és egyéb tárgyak megfigyelésére, amelyek a szem számára elérhetetlenek.

 

FÉNYERŐ BEÁLLÍTÁS A TÖKÉLETES KÉPÉRT

A 6 darab erőteljes állítható fényerősségű LED-nek köszönhetően bármilyen fényviszonyok között remekül megvilágíthatja a tárgyakat. Így a kép bármikor és bárhol tökéletesen fog sikerülni.

 

FOTÓK ÉS VIDEÓK

Az USB endoszkóp képes fényképeket és videókat készíteni. A csatlakozóval kényelmesen csatlakoztathatja őket mobiltelefonjához, vagy az USB csatlakozón keresztül a számítógéphez, és már indulhat is a fényképezés. A hosszú kábel lehetővé teszi, hogy még a nehezen elérhető helyeken is használja.

 egyedi endoszkop mobil kamera

 

KÖNNYEN HORDOZHATÓ

Az endoszkóp kompakt kialakítású, laptopjával magával viheti a terepre. Az IP67 vízálló védelemnek köszönhetően a terepen bárhol használhatod. Az endoszkóp miniatűr kialakítása lehetővé teszi az egyszerű átvitelt, így szükség esetén mindig kéznél lehet.

 

GAZDASÁGOS KIEGÉSZÍTŐK

TÜKÖR - amely 45°-ban megdönthető, megfigyelésre az ún. sarok mögé. Ennek az adapternek köszönhetően 90°-os szögben lehet megfigyelni a tárgyakat. A tükörnek köszönhetően például a cső oldalfalát láthatja, amelybe az endoszkópot helyezzük, és nem azt, amit Ön közvetlenül maga előtt lát.

KAMPÓ - az endoszkóp végére rögzítve lehetővé teszi a megfigyelt tárgy belsejében lévő apró elemek eltávolítását beakasztással vagy átszúrással, majd belülről történő kihúzással.

MÁGNES - az endoszkóp végére történő felhelyezés után lehetővé teszi a megfigyelt tárgy belsejében lévő kis fémelemek eltávolítását mágnessel megfogva, majd kihúzva.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A professzionális digitális endoszkóp nagy felbontással és fejlett optikai üveggel mindig tiszta és tökéletes képeket biztosít.

A készüléket a legjobb minőségű anyagokból tervezték, hangsúlyt fektetve a maximális teljesítményre és a termék élettartamára. Nincs többé elmosódás, nincs rossz fénytörés vagy rossz minőségű fényképek. Ezzel az endoszkóppal mindenhová eljuthat.

 praktikus endoszkop kamera mobiltelefonhoz

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Felbontás: 640x480
 • Felvétel: 30 f/s
 • Vízállóság: IP67
 • Kamera átmérő: 5,5 mm
 • Kábel hossza: 5 m
 • Betekintési szög: 67 fokig
 • Interfész: Micro USB (Android bemenet) vagy USB 2.0
 • Támogatott rendszerek: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Android
 • Üzemi hőmérséklet: 0 °C ~ 70 °C

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: