Kaniszterek

PRAKTIKUS VIZES KANNÁK

Ha megbízható forrást keres vízkannákhoz, akkor jó helyen jár! Webáruházunkban a vizes kannák, kaniszterek széles választékát találja, amelyek számos célra ideálisak.

Akár kempingezéshez, túrázáshoz vagy más szabadtéri tevékenységekhez keres tartós és hosszú élettartamú vizes kancsót, akár otthoni víztárolásra van szüksége, vizes kanisztereink biztosan megfelelnek az Ön igényeinek.

Ha tehát megbízható és minőségi vízforralót keres, ne keressen tovább webáruházunknál. Széles választékunkkal és a minőség és biztonság iránti elkötelezettségünkkel biztos lehet benne, hogy okos döntést hoz víztárolási igényeihez.


 

Legnépszerűbb termékek

összecsukható esővíz tartály csappal
 
21 765 Ft
osszehajthato vizes kanna
 
4 640 Ft
összesen 3 termék

Ár

4640 Ft21765 Ft
1464021765
összecsukható esővíz tartály csappal
21 765 Ft

Adja meg kertjének a legjobb gondozást. Az esővíz a természet pótolhatatlan ajándéka, és ennek a csappal ellátott összecsukható tartálynak köszönhetően minden...

DS20187343
vizes kanna 2x
9 925 Ft

A csomagolás 2 db összehajtható vizeskannát tartalmaz kedvezményes áron. Az egyedülálló összecsukható vizeskanna nagyszerű eszköz a víz tárolására és szállítására. Amikor nincs...

DA66315443
osszehajthato vizes kanna
4 640 Ft

Az egyedülálló összecsukható vizeskanna nagyszerű eszköz a víz tárolására és szállítására. Amikor nincs használatban, kényelmesen összecsukható, és akár 85%-os tárolási helyet...

DS54717642

Különböző méretű és formájú vizes kannákat kínálunk az Ön egyedi igényeinek megfelelően. Kínálatunkban megtalálhatók a kis méretű, hordozható, könnyen hordozható változatok, valamint a nagyobb méretű, jelentős mennyiségű víz tárolására alkalmas változatok.

Megértjük, hogy a víztárolásnál a biztonság a legfontosabb. Ezért minden vizes kannánkat, kaniszterünket a biztonság szem előtt tartásával terveztük. Kanisztereink BPA-mentesek és alkalmasak az élelmiszeriparban való használatra, így biztosítva, hogy a tárolt víz tiszta és káros szennyeződésektől mentes maradjon.