Farokfűrészek

FŰRÉSZEK FÁK VÁGÁSÁHOZ

Nagy teljesítményű és hatékony fűrészre van szüksége fakivágáshoz? Böngésszen fűrészválasztékunkban, amelyet úgy terveztünk, hogy minden eddiginél könnyebbé és pontosabbá tegye a munkáját.

Farokfűrészeink kiváló minőségű pengékkel rendelkeznek, amelyeket úgy terveztek, hogy még a legnehezebb fákat is gyorsan kezeljék. Tartós felépítésüknek és ergonomikus kialakításuknak köszönhetően könnyedén átvághatja az ágakat és a törzseket anélkül, hogy kezét vagy karját megerőltetné.


 

Legnépszerűbb termékek

orrfuresz
 
34 865 Ft
összesen 1 termék

Ár

34865 Ft34866 Ft
13486534866
orrfuresz
34 865 Ft

  Próbálja ki a praktikus, csúszásmentes fogantyúval ellátott akkumulátoros orrfűrészt. Kiváló segítője a fák, bokrok, szőlőtőkék és indák vágásának még a nehezen...

DS76071684

Megértjük, hogy a munkájához megfelelő szerszám megtalálása kihívást jelenthet, ezért nagy gondot fordítottunk arra, hogy fűrészeink megfizethetőek is legyenek. Ez azt jelenti, hogy amikor keres, könnyen megtalálhatja azokat a termékeket kiváló áron, amelyekre most szüksége van.

Ha tehát megbízható és hatékony fűrészgépet keres a munka elvégzéséhez, mindenképpen nézze meg kínálatunkat. A minőség iránti elkötelezettségünknek köszönhetően biztosan megtalálja a tökéletes szerszámot az Ön igényeihez.