Modellező anyagok

KINETIKUS HOMOK

Ha szórakoztató és lebilincselő szórakozási lehetőséget keres a gyerekeknek, érdemes megfontolni a kinetikus homok megvásárlását! Ez az innovatív anyag nemcsak szórakoztató, hanem számos olyan előnnyel is rendelkezik, amely segíthet gyermekének a fontos készségek fejlesztésében és egyúttal a szórakozásban is.

A kinetikus homok egyfajta modellező anyag, amely 98%-ban homokból és 2%-ban polimerekből áll. Úgy tervezték, hogy ugyanúgy formázható, formázható és alakítható, mint a hagyományos homok, de van benne egy csavar: hihetetlenül érzékeny a nyomásra és a mozgásra. Ez azt jelenti, hogy amikor a kinetikus homokkal játszol, az olyan módon viselkedik, amit a hagyományos homok egyszerűen nem tud megismételni. Könnyedén formálhatsz belőle bonyolult szerkezeteket, folyékonyan folyhat, vagy tömör golyóvá préselheted.


 

Legnépszerűbb termékek

egyedülálló homok kinetikus
 
12 640 Ft
kinetikus homok
Magával ragadó kinetikus homok
Raktáron (>5 db)
DS13177773
 
7 310 Ft
összesen 2 termék

Ár

7310 Ft12640 Ft
1731012640
egyedülálló homok kinetikus
12 640 Ft

  Engedd, hogy elvarázsoljon a magával ragadó kinetikus homok, amely órákig tartó minőségi szórakozást nyújt. Ideális gyermekeknek és felnőtteknek, kül- és beltéren...

DA13177773
kinetikus homok
7 310 Ft

  Engedd, hogy elvarázsoljon a magával ragadó kinetikus homok, amely órákig tartó minőségi szórakozást nyújt. Ideális gyermekeknek és felnőtteknek, kül- és beltéren...

DS13177773

A kinetikus homok egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy teljesen szennyeződésmentes. A hagyományos homokkal ellentétben nem ragad a kézhez, és nem hagy semmilyen maradványt. Ezáltal kiváló választás beltéri játékhoz, mivel nem kell aggódnia amiatt, hogy a bútorokra vagy a szőnyegekre kerül. Ha pedig gyermeke már nem játszik vele, egyszerűen összecsomagolhatja és elteheti későbbi használatra.

A kinetikus homokkal azonban nem csak játszani szórakoztató - számos előnye is van gyermeke fejlődése szempontjából. Amikor gyermeke a kinetikus homokkal játszik, nem csak a kreativitását és a képzeletét mozgatja meg, hanem a finommotorikus készségeit, a szem-kéz koordinációját és az érzékszervek fejlődését is fejleszti. Ahogy a homokkal manipulálnak, izmokat építenek a kezükben és az ujjaikban, ami segíthet nekik az írásban és más finommotoros feladatokban. És mivel a kinetikus homok reagál az érintésre, segíthet gyermeke tapintásának és propriocepciójának fejlesztésében.