Túrázó hátizsákok

TÚRÁZÓ HÁTIZSÁKOK VÁLASZTÉKA

Ha megbízható túra- vagy katonai hátizsákot keres a következő kalandjához, ne keressen tovább, és böngésszen kínálatunkban. Túrahátizsákok és katonai hátizsákok választékát úgy terveztük, hogy megfeleljen az alkalmi túrázók és a komoly outdoor-rajongók igényeinek egyaránt.

Túrahátizsákjaink tartós anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a zord terepviszonyoknak és a zord időjárási körülményeknek. A túrahátizsákjaink bőséges tárolóhelyekkel és kényelmes pántokkal ideálisak egynapos túrákhoz vagy többnapos hátizsákos kirándulásokhoz.


 

Legnépszerűbb termékek

Különleges katonai hátizsák
Különleges katonai hátizsák
Raktáron (>5 db)
DS98825009
 
27 875 Ft
összesen 1 termék

Ár

27875 Ft27876 Ft
12787527876
Különleges katonai hátizsák
27 875 Ft

  Ismerje meg a különleges katonai hátizsákot, és élvezze előnyeit túrázás, szabadtéri tevékenységek során vagy minőségi hátizsákként a diákok számára. A nagy, 45...

DS98825009

Katonai hátizsákjainkat úgy tervezték, hogy a legkeményebb körülmények között is ellenálljanak. Ezek a hátizsákok tartós anyagokból készülnek, így elbírják az összes alapvető felszerelés súlyát, miközben rendezetten és könnyen hozzáférhetően tartják azokat. Akár katona, rendfenntartó tiszt vagy csak egy szabadtéri rajongó, katonai hátizsákjaink tökéletes választást jelentenek bármilyen küldetéshez.

Online áruházunkban túra- és katonai hátizsákok széles választékát kínáljuk az iparág legjobb márkáitól. A könnyű nappali hátizsákoktól a nehéz hátizsákokig minden igényt és pénztárcát kielégítő hátizsákokat kínálunk.