Kutyahámok

LEGJOBB HÁMOK KUTYÁKNAK

Ha Ön kutyatulajdonos, tudja, milyen fontos, hogy megfelelő felszereléssel rendelkezzen, hogy szőrös barátja biztonságban és kényelemben legyen a séták és egyéb tevékenységek során. Az egyik alapvető felszerelés a kutyahám, amely segít megelőzni a nyaksérüléseket, és lehetővé teszi a kutyus jobb irányítását.

Webáruházunkban kutyahámok széles választékát kínáljuk, amelyek mindenféle formájú és méretű kutyának alkalmasak. Kínálatunkban az egyszerű, sallangmentes hámoktól kezdve a kifinomultabb, kiegészítő párnázással és az éjszakai jobb láthatóság érdekében fényvisszaverő elemekkel ellátott modellekig minden megtalálható.

Amikor kutyája számára hámot választ, fontos, hogy figyelembe vegye az olyan tényezőket, mint a kutya fajtája és mérete, valamint sétáltatási viselkedése. Egyes hámokat kifejezetten kisebb vagy nagyobb fajtákhoz terveztek, míg mások a kutya személyiségétől függően különböző szintű kontrollt kínálnak.


 

Legnépszerűbb termékek

biztonsagi ov kutyaknak
Biztonsági öv kutyáknak
Raktáron (>5 db)
DS64314371
 
4 195 Ft
összesen 1 termék

Ár

4195 Ft4196 Ft
141954196
biztonsagi ov kutyaknak
Akció Tipp
Biztonsági öv kutyáknak
Raktáron (>5 db)
4 195 Ft

  Minden kutya megérdemli, hogy ugyan olyan biztonságosan utazzon, mint az emberek. Ezért bemutatjuk ezt a minőségi biztonsági övet kutyáknak, hogy Ön és kutyája is...

DS64314371

Különféle hámstílusokat is kínálunk, beleértve a hagyományos, hátul csatos hámokat, az elülső csatos hámokat a húzás megakadályozása érdekében, sőt az olyan sportokhoz, mint a túrázás és a futás, tervezett hámokat is.

Minden kutyahámunk kiváló minőségű anyagokból készül, és úgy terveztük, hogy tartós és hosszú élettartamú legyen. Megértjük, hogy kutyája fontos tagja a családjának, és szeretnénk segíteni Önnek megtalálni a tökéletes hámot, hogy biztonságban és boldogságban legyen.

Így akár egy alap hámot keres a mindennapi sétákhoz, akár egy speciálisabb hámot bizonyos tevékenységekhez, webáruházunkban biztosan megtalálja, amire szüksége van. Böngésszen kínálatunkban még ma, és találja meg a tökéletes hámot szőrös barátja számára!