Asztali lámpák

SZUPER LÁMPÁK

Ha kellemes hangulatot szeretne varázsolni otthonába, az asztali lámpák tökéletes kiegészítői lehetnek. Nemcsak praktikus célt szolgálnak, hanem a szoba általános megjelenését és hangulatát is fokozhatják. Ha pedig olyan lámpát keres, amely igazán feltűnő, akkor egy elbűvölő lávalámpa lehet az igazi.

Webáruházunk asztali lámpák széles választékát kínálja, köztük a hipnotizáló lávalámpát. Ez az egyedi éjjeli lámpa lávaviaszt tartalmaz, amely egy üvegedényben folyik és buborékosodik, így a fény és a mozgás magával ragadó látványát nyújtja. A retro ihletésű kialakításnak köszönhetően tökéletes kiegészítője bármely helyiségnek, akár nosztalgiával szeretné feldobni a belső teret, akár hangulatos és hívogató légkört szeretne teremteni.


 

Legnépszerűbb termékek

Varázslatos lávalámpa - éjszakai lámpa láva viasszal
 
9 985 Ft
összesen 1 termék

Ár

9985 Ft9986 Ft
199859986
Varázslatos lávalámpa - éjszakai lámpa láva viasszal
9 985 Ft

  A csodálatos lávalámpa nagyszerű kiegészítője lesz a belső térnek. Megszépíti a gyerekszobát, a hálószobát, a nappalit vagy a ház bármelyik helyiségét. Megfelelő...

DS72260715

De ez a lámpa nem csak az esztétikáról szól - remekül megteremti a pihenéshez vagy az alváshoz szükséges hangulatot is. Lágy, meleg fénye tökéletesen alkalmas arra, hogy egy hosszú nap után bebugyolálja magát, vagy nyugtató hangulatot teremtsen a hálószobában. Kompakt méretének köszönhetően pedig könnyen magaddal viheted szobáról szobára, így bárhol élvezheted nyugtató hatását.

Üzletünkben büszkék vagyunk arra, hogy kiváló minőségű lámpákat kínálunk, amelyek egyszerre funkcionálisak és stílusosak. Bájos lávalámpánk sem kivétel, stabil talppal és tartós üvegedénnyel rendelkezik, amelyet úgy terveztünk, hogy tartós legyen. A könnyű használat érdekében kényelmes be-/kikapcsolóval is rendelkezik, és izzóval is érkezik, így már a dobozból kivéve élvezheti.