Intelligens gyurma

SZÓRAKOZTATÓ ÉS KREATÍV TEVÉKENYSÉG GYEREKEKNEK ÉS FELNŐTTEKNEK EGYARÁNT

Ne keressen tovább, és nézzen szét webáruházunkban az okos gyurma kategóriában! Az intelligens gyurmánk egy sokoldalú és színes modellező gyurma, amellyel végtelen sokféle alakzatot, figurát és mintát készíthet. Hajlékony és könnyen formázható textúrájának köszönhetően ideális modellezéshez, formázáshoz és építéshez. Emellett nem mérgező, így biztonságos a gyermekek számára.

Intelligens gyurmánk széles színválasztékban és többféle készletben kapható, így kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt. Akár egy alapkészletet keres a kezdéshez, akár egy nagyobb készletet a haladóbb projektekhez, nálunk mindenre megtalálhatja a megfelelőt.


 

Legnépszerűbb termékek

egyedülálló intelligens gyurma
Egyedülálló intelligens gyurma
Raktáron (>5 db)
DS26857242
 
5 975 Ft
összesen 1 termék

Ár

5975 Ft5976 Ft
159755976
egyedülálló intelligens gyurma
Akció Tipp
5 975 Ft

  Ismerd meg az egyedülálló intelligens gyurmát, amely egyediségével, szórakoztatásával és kreativitásával rajongók millióit nyerte el. Felejtsd el a klasszikus gyurmát,...

DS26857242

Az intelligens gyurma amellett, hogy szórakoztató tevékenység, oktatási célokra is használható. Segít fejleszteni a finommotorikus készségeket, a szem-kéz koordinációt és a kreativitást. Ráadásul remek módja a stressz és a feszültség levezetésének.

Webáruházunkban minőségi smart gyurmát kínálunk versenyképes áron. A gyors kiszállítás és a felhasználóbarát weboldal megkönnyíti a vásárlást nálunk. Szóval miért várjon? Böngésszen smart gyurma kategóriánkban még ma, és kezdje el megalkotni saját remekműveit!