Kutyapórázok

PÓRÁZOK ÉS NYAKÖRVEK KUTYÁKNAK

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol nyakörvek és kutyapórázok széles választékát kínáljuk minden kutyatípus számára. Kollekciónkban többféle anyagú, hosszúságú és kivitelű pórázok, nyakörvek találhatók, így megtalálhatja a tökéletes pórázt szőrös barátja számára.

Webáruházunkban megértjük, hogy a póráz nem csupán egy egyszerű kiegészítő kutyája számára, hanem egy alapvető eszköz, amely biztosítja kutyája biztonságát a szabadban. Ezért csak kiváló minőségű pórázt kínálunk, amely tartós, kényelmes és biztonságos kutyája számára.

Tehát akár klasszikus bőrpórázt, akár színes nejlonpórázt keres, nálunk megtalálja a tökéletes kutyapórázt Önnek és szőrös barátjának. Vásároljon most, és találja meg a tökéletes pórázt, amely biztonságos és stílusos lesz kutyája számára!


 

Legnépszerűbb termékek

vedlésgátló gallér
Egyedi ugatásgátló nyakörv
Raktáron (>5 db)
DS30909613
 
14 425 Ft
futoporaz
Rugalmas futópóráz övvel kutyákhoz
Raktáron (>5 db)
DS52033119
 
9 485 Ft
összesen 3 termék

Ár

9485 Ft14425 Ft
1948514425
vedlésgátló gallér
14 425 Ft

  Ismerjen meg egy minőségi ugatásgátló nyakörvet, amely megtanítja kutyáját arra, hogy ne ugasson állandóan. Nincs többé elégedetlen szomszéd, nincs többé éjszakai ébredés...

DS30909613
futoporaz es vilagito nyakorv
Akció Tipp
INGYENESINGYENES
13 040 Ft

Ezt a jó minőségű kutyapórázt futáshoz tervezték minden sportoló számára, aki szeret a kutyájával futni. A speciális rugalmas résznek köszönhetően a póráz fokozatosan megfeszül,...

DE99964669
futoporaz
Akció Tipp
9 485 Ft

  Ezt a jó minőségű kutyapórázt futáshoz tervezték minden sportoló számára, aki szeret a kutyájával futni. A speciális rugalmas résznek köszönhetően a póráz fokozatosan...

DS52033119

Kutyanyakörv-választékunkban bőr, nejlon és kötél nyakörvek találhatók, amelyek mindegyike egyedi tulajdonságokkal és előnyökkel rendelkezik. Bőrpórázaink a legjobb minőségű bőrből készülnek, amely puha és sima tapintású, ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy ellenálljon a mindennapi igénybevételnek. Nylon pórázaink könnyűek és többféle színben kaphatók, így ideálisak azok számára, akik színes hangsúlyt szeretnének adni kutyájuk napi sétájához. Kötélpórázaink ideálisak azok számára, akik szeretnek szabadtéri tevékenységeket végezni kutyájukkal, mivel elég erősek és tartósak ahhoz, hogy ellenálljanak a durva terepviszonyoknak.

A hagyományos pórázaink mellett visszahúzható nyakörveket is kínálunk azoknak, akik nagyobb kontrollt szeretnének kutyájuk mozgása felett. Behúzható pórázaink reteszelő mechanizmussal rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy Ön szabályozza a póráz hosszát, így kutyája szabadon felfedezheti a környéket, miközben biztonságban és ellenőrzés alatt tartja őt.

Webáruházunkban igyekszünk a lehető legjobb ügyfélszolgálatot nyújtani, és mindig készséggel állunk rendelkezésére, hogy megválaszoljuk a termékeinkkel kapcsolatos kérdéseit. Gyors és megbízható szállítást is kínálunk, így Ön pillanatok alatt megkapja új kutyapórázát.