Nagy teljesítményű kerti porszívó, aprítógép és lombfúvó

Kód: DS55824378
40 640 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Fedezze fel a gyors és egyszerű módszert, amellyel könnyedén megszabadulhat a levelektől a kertjében. Ez a levélporszívó lesz az Ön hűséges takarító segítője. Hála neki, értékes idejét kellemesebb és szórakoztatóbb tevékenységekre fordíthatja.

Fedezze fel a 3 funkciót egy készülékben. A levélfúvó nemcsak porszívózik, hanem aprít is, és a működési mód egyszerű megváltoztatásával egy erőteljes levélfúvót is kap.

A praktikus porszívó, aprítógép és lombfúvó tartós gyűjtőzsákkal rendelkezik, amely megbízhatóan megtartja az összes levelet a kupacban. Akár 40 literes kapacitásával az egyik leghatékonyabb lombporszívó.

Az ergonomikusan kialakított fogantyú optimális súlyelosztással tökéletes kombinációt alkot a könnyű és kényelmes kezeléshez. Ennek a levélporszívónak felbecsülhetetlen értékű tulajdonságai közé tartozik a könnyű súlya.


 

A MI TIPPÜNK

További praktikus kerti kiegészítők.

 

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

ELSŐ OSZTÁLYÚ PORSZÍVÓ, APRÍTÓGÉP ÉS LOMBFÚVÓ

A kerti levelek eltakarítása a kevésbé népszerű tevékenységek közé tartozik. Legalábbis azok számára, akik gereblyét használnak. Azok, akiknek van kerti porszívójuk, aprítójuk és lombfúvójuk, kicsit intenzívebben élvezik ezt a tevékenységet.

 • Porszívózza és aprítja a leveleket
 • Mulcsozási arány 16:1
 • Egy gyors üzemmódváltással lombfúvóvá válik
 • Textilgyűjtő kosár, legfeljebb 40 literes kapacitással
 • Könnyű és kényelmes kezelés
 • Fűnyesedékre és kisebb ágakra is használható.

 Nagy teljesítményű kerti porszívó, aprítógép és lombfúvó

PRAKTIKUS LEVÉLPORSZÍVÓ APRÍTÓ FUNKCIÓVAL

Megbízható kerti segítőt keres, aki egyszerre két dolgot is el tud végezni? Most megtalálta. A levélporszívóval két legyet üthet egy csapásra.

Az aprító funkciónak köszönhetően tökéletesen rendezett kertet, valamint kiváló mulcsot vagy kiváló minőségű komposztot kap.

 

MAGAS MULCSOZÁSI ARÁNY

A 16:1 mulcsozási arány azt jelenti, hogy ennek a porszívónak és lombaprítónak a mulcsozó mechanizmusa 16-szor kisebb darabokra tudja aprítani a hulladékot. A kisebb térfogatnak köszönhetően a gyűjtőedényt nem kell olyan gyakran üríteni.

 

LEVÉLFÚVÓ

Klasszikus lombfúvóra van szüksége? Nem probléma. Ez a porszívó és lombpréselő fújó funkcióval is rendelkezik. A szívás és a fújás közötti váltás rendkívül egyszerű és gyors. Pillanatok alatt egy nagy teljesítményű lombfúvó áll majd a rendelkezésére.

  kerti porszívó, aprítógép és lombfúvó

 

LÁTVÁNYOS GYŰJTŐKOSÁR KAPACITÁS

A porszívó és a lombaprító felbecsülhetetlen értékű része a gyűjtőkosár. Ebben az esetben ez egy tartós textilzsák, amelynek kapacitása akár 40 liter is lehet. Kétségtelenül a zsák legpraktikusabb tulajdonsága a cipzár, amely megkönnyíti az ürítést.

 

PORSZÍVÓVAL ÉS LOMBPRÉSELŐVEL

Spóroljon időt és energiát. A porszívó és lombpréselő ergonomikusan kialakított fogantyúval és markolattal rendelkezik, ami nagyban megkönnyíti a munkát.

A kényelmet fokozza az egész készülék jól átgondolt formája is, amelyet a helyes súlyelosztásra maximálisan odafigyelve terveztek.

 

NEM CSAK A LEVELEK ESETÉBEN

A levelek mellett a porszívó, az aprító és a fúvó a fűnyesedék vagy az apró gallyak esetében is használható. A sokoldalú felhasználás és a multifunkcionalitás minden kerti és udvari felszerelés nélkülözhetetlen részévé teszi.

 
porszívó, aprítógép és lombfúvó

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Teljesítmény: 2 800W
 • Maximális fordulatszám: 14 000 fordulat/perc / 14 fordulat/perc.
 • Tápegység: 230V
 • Levegőfogyasztás: 13 l/min.
 • Gyűjtőzsák kapacitása: 40 l
 • Funkciók száma: 3

 

A MI TIPPÜNK

PRAKTIKUS LEVÉL- ÉS FŰGYŰJTŐ

 

kiváló fű- és levélgyűjtő kézi villa

 

Fedezze fel a kiváló levél- és fűgyűjtőt, és könnyítse meg munkáját a kertben és az előkertben. Kényelmesen és biztonságosan távolítsa el a levél- és egyéb kerti hulladékkupacokat.

 

 

TÉRKŐFUGA TAKARÍTÓ - GYOMIRTÓ TÉRKŐTISZTÍTÓ

 

térkőfuga takarító - gyomirtó térkőtisztító

 

Ismerjen meg a professzionális gyomirtót, amivel rendkívül egyszerűvé válik a gyomeltávolítás, és amennyire csak lehet, csökkenti a munkával töltött időt.

 

 

PRAKTIKUS KERTI KOSÁR - LEVÉLZSÁK

 

egyedi kerti kosár – levélzsák

 

Próbálja ki ezt a hatalmas, praktikus kerti kosarat a leveleknekEgyszerre nagy mennyiségű levél fér bele, ami sokkal gyorsabbá és könnyebbé teszi a kerti munkát.

 

 

PRAKTIKUS GYOMÉGETŐ

 

erőteljes gyomégető

 

Ismerje meg a kiváló gyomégetőt, amely segít abban, hogy útjai mindig szépen ápoltak, gyommentesek maradjanak. A gyomirtás hatékony, egyszerű és ami a legfontosabb, vegyszermentes lesz, nem károsítja a környező talajt.

 

 

ROBUSZTUS ÉS STRAPABÍRÓ FÚRÓFEJ

 

professzionális földfúró fej

 

Ismerje meg a professzionális talajfúró fejet, amellyel bármilyen lyukat kényelmesen, gyorsan és hatékonyan kifúrhat. Nem számít, hogy zöldségeket, fákat kell ültetnie, a talajt kell szellőztetnie, vagy lyukat kell ásnia egy oszlopnak, ezzel a fúróval könnyedén elvégezheti.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: