Mikroszerszámok

HATÉKONY SZERSZÁMOK

Ha kiváló minőségű gravírozó tollra van szüksége, keressen professzionális gravírozó tollat cégünktől. Gravírozó tollunk tökéletes eszköz a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz, az ékszerek megszemélyesítésétől kezdve a fém és fa gravírozásáig.

A gravírozó toll precíz kialakításával és kényelmes fogásával ideális a professzionális gravírozók és a barkácsolók számára egyaránt. A toll gyémánthegyű gravírozófejjel rendelkezik, amellyel könnyedén gravírozhat különféle anyagokat, többek között fémet, fát és műanyagot. A gyémánthegy biztosítja a pontos és tartós gravírozást, amely évekig tart.


 

Legnépszerűbb termékek

toll
Eredeti toll kamerával
Raktáron (>5 db)
DS67234886
 
10 980 Ft
Professzionális gravírozó toll
Professzionális gravírozó toll
Raktáron (>5 db)
DS52726238
 
5 975 Ft
összesen 2 termék

Ár

5975 Ft10980 Ft
1597510980
toll
Eredeti toll kamerával
Raktáron (>5 db)
10 980 Ft

  Próbálja ki az eredeti kamerás tollat, és lépjen be a titokzatos és szórakoztató világba. Ezzel az elegáns tollal nemcsak írni tud, hanem videót és hangot is rögzíthet,...

DS67234886
Professzionális gravírozó toll
5 975 Ft

  Ismerje meg a gravírozás varázsát egy professzionális gravírozó tollal. Szó szerint mindenki nagyon jól fog szórakozni ezzel a különleges tollal. Hozzon létre egyedi...

DS52726238

A gravírozó toll hihetetlenül sokoldalú, mivel lehetővé teszi a különböző gravírozó bitek közötti váltást, hogy különböző anyagokat és gravírozási stílusokat alkalmazhasson. Akár bonyolult mintákat, akár egyszerű betűket szeretne készíteni, a gravírozó tollunk segíthet.

Cégünknél megértjük, hogy a minőség fontos, amikor professzionális gravírozó eszközökről van szó. Ezért terveztük úgy a gravírozó tollunkat, hogy tartós, hosszú élettartamú és megbízható legyen. Megfelelő gondozás és karbantartás mellett gravírozó tollunk még évekig kiváló minőségű gravírozásokat fog készíteni.