Öngyújtók

HA ÚJ ÖNGYÚJTÓT KERES, AKKOR A LEGJOBB HELYEN JÁR!

Webáruházunkban öngyújtók széles választékát kínáljuk az Ön igényeinek megfelelően, akár dohányzik, akár kempingezik, vagy csak egy megbízható öngyújtóra van szüksége.

Öngyújtóink választékában a klasszikus eldobható öngyújtóktól kezdve a csúcskategóriás újratölthető opciókig minden megtalálható. Speciális öngyújtókat is kínálunk, például szélálló öngyújtókat és zseblámpás öngyújtókat azok számára, akiknek kicsit több erőre van szükségük a lángjukban.

Amellett, hogy számos stílust és funkciót kínálunk, öngyújtóink különböző mintákban és színekben is kaphatók. A karcsú és visszafogottól a merész és figyelemfelkeltőig minden ízlésnek és preferenciának megfelelőt kínálunk.


 

Legnépszerűbb termékek

Praktikus plazma öngyújtó
Praktikus plazma öngyújtó
Raktáron (>5 db)
DS13483980
 
7 675 Ft
Szenzációs plazma öngyújtó
Szenzációs plazma öngyújtó
Raktáron (>5 db)
DS94001187
 
8 195 Ft
összesen 2 termék

Ár

7675 Ft8195 Ft
176758195
Praktikus plazma öngyújtó
7 675 Ft

  Ez a szenzációs plazmaöngyújtó nagyszerű találmány számos alkalmazáshoz. Az új láng nélküli elektromos öngyújtó kiváltja a hagyományos benzines és gázos öngyújtót....

DS13483980
Szenzációs plazma öngyújtó
8 195 Ft

  Ez a szenzációs plazmaöngyújtó nagyszerű találmány számos alkalmazáshoz. Az új láng nélküli elektromos öngyújtó kiváltja a hagyományos benzines és gázüzemű öngyújtót....

DS94001187

Webáruházunkban büszkék vagyunk arra, hogy kiváló minőségű termékeket kínálunk megfizethető áron. Megértjük, hogy mennyire fontos, hogy megbízható öngyújtó álljon rendelkezésre, és arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek a legjobb lehetőségeket kínáljuk igényeiknek és költségvetésüknek megfelelően.

Tehát akár dohányzik, akár kempingezik, vagy csak egy megbízható öngyújtóra van szüksége, nálunk van megoldás az Ön számára. Böngésszen öngyújtók választékában még ma, és találja meg az Ön igényeinek megfelelő tökéletes választást!