Klasszikus töltők

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ TÖLTŐK

Üdvözöljük webáruházunkban, a klasszikus akkumulátortöltők legjobb helyén! Ha kifejezetten AA és AAA elemekhez tervezett, nagy teljesítményű akkumulátortöltőt keres, akkor a legjobb helyen jár. Megbízható és hatékony akkumulátortöltők széles választékát kínáljuk, amelyekkel az akkumulátorok mindig feltöltődnek, és készen állnak arra, hogy energiával lássák el eszközeiket.

Egy kiváló minőségű akkumulátortöltőbe való befektetés elengedhetetlen mindazok számára, akik mindennapjaikban az akkumulátorokra támaszkodnak. Legyen szó távirányítóról, zseblámpáról vagy hordozható játékkonzolról, klasszikus akkumulátortöltőink kényelmes és költséghatékony megoldást nyújtanak. Mondjon búcsút az eldobható elemek állandó vásárlásának, és válassza a fenntartható, újratölthető akkumulátorokat.


 

Legnépszerűbb termékek

összesen 2 termék

Ár

8640 Ft13610 Ft
1864013610
elemtolto
13 610 Ft

  Ismerje meg ezt az egyedülálló készletet, amely tartalmaz újratölthető elemeket és elemtöltőt tartalmaz. Ez a nagyszerű készlet tartalmaz egy elemtöltőt, amellyel...

DA88512902
elemtolto
8 640 Ft

  Ismerje meg a nagy teljesítményű elemtöltőt az AA és AAA elemek gyors, megbízható és biztonságos töltéséhez. Kompakt, egyszerre akár 4 elemet is feltölthet, és LED-ek...

DS88512902

Nagy teljesítményű akkumulátortöltőink gyűjteményét gondosan válogattuk össze, hogy biztosítsuk a kiváló teljesítményt és a hosszú élettartamot. Ezek a fejlett töltési technológiával felszerelt töltők AA és AAA elemeket is könnyedén kezelnek. Egyszerre több akkumulátort is tölthet, így időt és energiát takaríthat meg. Állítható töltési sebességgel és intelligens áramkörrel töltőink optimális töltést biztosítanak anélkül, hogy túlterhelnék vagy károsítanák az akkumulátorokat.

Tudjuk, hogy a kényelem kulcsfontosságú, ezért klasszikus akkumulátortöltőinket úgy terveztük, hogy felhasználóbarátok legyenek. A fényes LED-kijelzők tájékoztatják Önt az egyes akkumulátorok töltési állapotáról, egyes modellek pedig még LCD-képernyővel is rendelkeznek a részletesebb tájékoztatás érdekében. Emellett töltőink kompaktak és könnyűek, így ideálisak az utazáshoz és az útközbeni használathoz.