Ultrahangos kültéri egér, patkány, rágcsáló és rovarriasztó

Kód: DS10722129
Akció Tipp
17 340 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt az erős riasztót, amely tökéletesen taszítja az egereket, patkányokat és más rágcsálókat. A készülék vízálló, IP 54 védettséggel rendelkezik, ezért alkalmas kültéri rágcsálók elűzésére.

Az ultrahangos frekvenciajelek modern technológiájának köszönhetően csendesen és nem mérgező módon véd nagy területen. A jelek befolyásolják a rovarok és rágcsálók idegrendszerét. Félelmet, szorongást és dezorientációt okoznak a területen, ami a hely elhagyásához vezet. Alkalmas kertekbe, parkokba, pajtákba, lakásokba, házakba, pincékbe, kollégiumokba, garázsokba és egyéb belső és külsőterekbe.

Az egyedülálló szabadalmaztatott kialakítás biztosítja, hogy a riasztó tökéletesen biztonságos, nem mérgező és ártalmatlan gyermekek, felnőttek, macskák és kutyák számára. Ez egy hatékony, gyors, egyszerű és kényelmes megoldás a nem kívánatos látogatók ellen.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Ajánljuk a kedvezményes egérriasztó dupla csomagot, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁST jár.

Hatékony védelem a madarak ellen: kedvező dupla csomagos madárriasztó, amellyel spórolhat.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

ISMERJE MEG A HATÉKONY RÁGCSÁLÓRIASZTÓT

Megoldást keres a betolakodó rágcsálók ellen egyszer és mindenkorra? Szeretne megszabadulni a betolakodó pókoktól az alagsorban vagy a padláson? Olyan megoldást kínálunk, amely segít az egerek, patkányok, pókok és más rágcsálók vagy rovarok távoltartásában. Ez az egyedi riasztó rendkívül hatékony, és ugyanakkor teljesen biztonságos.

  • Ultrahangos technológia
  • Változtassa otthonát kártevőmentes övezetté
  • Éjszakai fény és oldalsó csatlakozás
  • Vegyszer és méregmentes
  • Egereknek, patkányoknak és más rágcsálóknak

 

 eger es ragcsalo riaszto

 

HOGYAN MŰKÖDIK A RÁGCSÁLÓRIASZTÓ

Ez az egyedi rágcsálóriasztó az ultrahangos frekvenciajelek legújabb technológiáját használja, amely csendesen és nem mérgező módon képes nagy terület védelmére.

A jelek befolyásolják a rovarok és rágcsálók idegrendszerét. Félelmet, szorongást és dezorientációt okoznak a területen. Néhány napon belül a kártevők elhagyják ezt a területet.

A frekvenciajelek emberek, kutyák és macskák számára nem hallhatók, és nem bizonyították, hogy bármilyen negatív hatással lennének. Nem okoz olyan ismert interferenciát, amely veszélyes lenne a környező elektronikai eszközökre. Nem ajánlott a rágcsálóriasztó, ha hörcsög vagy más házi rágcsálót tartanak.

 

TELJESEN KÖRNYEZETBARÁT

Ismerje meg a rágcsálók és rovarok otthonról vagy kertjéből való eltávolításának legkörnyezetbarátabb módját. Mostantól nincs szüksége egészségre káros, mérgező spray -ekre. Egyszerűen helyezze be az elemeket, és kapcsolja be ezt az elektronikus egységet, és nézze meg, hogyan segít elűzni a bosszantó kártevőket otthonából! Az elektromágneses frekvenciajelek modern technológiájának segítségével csendesen és nem mérgező módon képes nagy területet védeni.

 

 Ultrahangos-kültéri-egér,-patkány,-rágcsáló-és-rovarriasztó

 

HOVA HELYEZZE EL A BERENDEZÉST

Helyezze a rágcsálóriasztót a belső vagy külső térbe, amelyet védeni óhajt. Ideális kertekbe, parkokba, virágágyásokhoz, ültetvényekhez, pincékbe, padlásokra, garázsokba, konyhákba, szobákba, irodákba, raktárokba, kollégiumokba és bárhova, ahol rágcsálókkal vagy rovarokkal kell küzdeni.

 

BÁRMILYEN RÁGCSÁLÓFAJTA

Ennek az elektromos riasztónak a felhasználási területe rendkívül sokrétű. Használja egerek, patkányok és más rágcsálók elleni küzdelemben. Hatékony a pókok, csótányok és más mászó rovarok ellen is. A speciális ultrahangos frekvenciahullámok gyorsan és kényelmesen megszabadítják a rovaroktól és rágcsálóktól.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI TERVEZÉS

A termék gyártása során a legjobb minőségű anyagokat használták fel és a szabadalmazott kialakításának köszönhetően biztosítják a termék maximális funkcionalitását és tartósságát. Biztos lehet benne, hogy a riasztó tartós lesz. A készülék vízálló, IP 54 védettséggel.

 
minosegi egerriaszto

 

 MŰSZAKI LEÍRÁS:

  • biztonságos emberek és állatok számára
  • a készülék 6 x AAA elemmel működik
  • A készülék vízálló, IP 54 védettséggel
  • Németországban készült

Használati útmutató: Ultrahangos egér, patkány, rágcsáló és rovarriasztó


 

A MI TIPPÜNK

RIASZTÓ KÍGYÓK, HANGYÁK, VAKONDOK ÉS POCKOK ELLEN

riasztó kígyók, hangyák, vakondok és pockok ellen

Ismerje meg ezt az erőteljes riasztót, amely tökéletesen elűzi a kígyókat, hangyákat, vakondokat, pockokat, egereket, patkányokat és más mászó rovarokat. Hatékony növényvédelemre is a madarak ellen.

 

 

KÍGYÓK, HANGYÁK, VAKONDOK ÉS RÁGCSÁLÓK HATÉKONY RIASZTÓJÁT

riasztó kígyók, hangyák, vakondok és pockok ellen

Ismerje meg ezt az erőteljes riasztót, amely tökéletesen elűzi a kígyókat, hangyákat, vakondokat, pockokat, egereket, patkányokat és más mászó rovarokat.

 

 

VAKONDOK ÉS RÁGCSÁLÓK HATÉKONY RIASZTÓJÁT

minőségi vakond- és pocokriasztó

Ismerje meg ezt az erőteljes riasztót, amely tökéletesen taszítja a vakondokat, pockokat, egereket, patkányokat és más rágcsálókat.

 

 

HATÉKONY RÁGCSÁLÓRIASZTÓT

 

ultrahangos rovar és rágcsálóriasztó

 

Ismerje meg ezt az erős riasztót, amely tökéletesen taszítja az egereket, patkányokat és más rágcsálókat.

 

MINŐSÉGI ULTRAHANGOS RIASZTÓ VADÁLLATOK, MACSKÁK, KUTYÁK, MADARAK ELLEN

riasztó vadon élő állatok, kutyák, macskák és madarak ellen

Ismerje meg ezt a hatékony riasztót, amely tökéletesen elűzi az olyan vadon élő állatokat, mint a szarvasok, vaddisznók, rókák, nyestek, mókusok és más vadon élő állatok.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: