Kerti ollók

PRAKTIKUS KERTI OLLÓK A TÖKÉLETES KERTÉRT

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol metszőollók széles választékát találja! Választékunkban kiváló minőségű ollók találhatók, amelyek ideálisak a kertben végzett bármilyen feladathoz, legyen szó akár profi kertészről, akár hobbikertészről, aki szereti gondozni a kertjét.

Kerti ollóink a legjobb anyagokból készülnek, hogy hosszú élettartamúak és tartósak legyenek. Így biztos lehet benne, hogy a legkeményebb kerti feladatoknak is ellenállnak. Megértjük, hogy minden kertésznek megvannak a saját egyedi igényei és preferenciái, ezért kínálunk széles választékot a stílusok és méretek közül.

Kínálatunkban olyan kerti ollókat talál, amelyeket úgy terveztünk, hogy a növények vágása és formázása minden eddiginél könnyebb legyen. Akár ágakat kell nyesegetnie, akár a felesleges lombozatot kell levágnia, kerti ollóink minden alkalommal pontos vágást biztosítanak. Többféle méretben és formában kaphatók, így megtalálhatja az Ön igényeinek megfelelőt.


 

Legnépszerűbb termékek

összesen 4 termék

Ár

9180 Ft40640 Ft
1918040640
Nagy teljesítményű akkumulátoros metszőolló
40 640 Ft

  Kezelje fáit szakszerű gondozással. A vezeték nélküli metszőolló zseniális megoldás a fák és bokrok ágainak ápolására. A minőségi ápolás jutalma olyan termés lesz,...

DS72720248
Kiváló minőségű akkumulátoros fű- és sövényíró
31 650 Ft

  Próbálja ki a kiváló minőségű, nagy teljesítményű akkumulátoros fűnyírókat és sövénynyírókat, hogy kertjét vagy előkertjét kényelmessé, hatékonnyá és fáradságmentessé...

DS42960988
Csuklós teleszkópos metszőolló
9 180 Ft

  Kezelje fáit szakszerű gondozással. A teleszkópos metszőolló zseniális megoldás a faágak kezeléséhez, még a nehezen hozzáférhető helyeken is. A minőségi ápolás jutalma...

DS29677678
egyedülálló oltványvágó olló
11 375 Ft

  Próbálja ki ezeket a speciális oltási és metszőollókat, és adja meg fáinak a profi kertész gondoskodását. Mi több, a minőségi gondozással lényegesen magasabb és jobb...

DS42743247

Ha egy sokoldalú, sokféle feladatra alkalmas metszőollót keres, akkor metszőollónk a megfelelő választás. Ollóink ideálisak a sövények, bokrok és egyéb lombozat könnyebb nyírására. Éles pengékkel és kényelmes fogással ollóinkat úgy terveztük, hogy a kerti munkákat könnyedén és hatékonyan végezhessék.

Azok számára, akik az ergonomikusabb kialakítást részesítik előnyben, olyan metszőollókat is kínálunk, amelyek kényelmes fogantyúval rendelkeznek, ami csökkenti a kéz és a csukló fáradtságát és megterhelését. Ezek az ollók ideálisak azoknak a kertészeknek, akik hosszú órákat töltenek a fák vagy növények gondozásával, és kényelmes fogást igényelnek.

Ügyfélszolgálati csapatunk mindig készséggel áll rendelkezésére, hogy megválaszolja a termékeinkkel, a szállítással vagy a visszaküldéssel kapcsolatos kérdéseit. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legjobb ügyfélszolgálatot nyújtsuk, és segítsünk Önnek megtalálni az Ön igényeinek legmegfelelőbb metszőollót.

Összefoglalva, akár profi kertész, akár lelkes kertész, kerti ollónk kategóriája mindent kínál, amire szüksége van ahhoz, hogy kertje szépen ápolt legyen. Böngésszen választékunkban még ma, hogy minőségi ollókat találjon kertjéhez!