Hordozható hűtőládák

HŰTŐLÁDÁK

Ha kempingezést, pikniket vagy egy napot tervez a tengerparton, az ételeket és italokat hűvösen és frissen kell tartania. Itt jönnek jól a hordozható hűtőládák. Ezeket a sokoldalú hűtőládákat úgy tervezték, hogy az ételeket és italokat tökéletes hőmérsékleten tartsák, bárhol is tartózkodik. Akár egy kisebb hűtőt keres a parkba, akár egy nagyobbat a családi kempingezéshez, a hordozható hűtők kínálatában megtalálja, amire szüksége van.

Áruházunkban a hordozható hűtők széles választékát kínáljuk minden igénynek és pénztárcának megfelelően. Kínálatunkban az iparág legjobb márkáinak hűtőit találja, többek között a Coleman, a Dometic, a Waeco és még sok más márkától. Többféle méretben tartunk hűtőszekrényeket, a kis 12 literes hűtőtől a nagy 70 literes hűtőkig, így biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő méretet.


 

Legnépszerűbb termékek

Exkluzív jégkészítő
Exkluzív jégkészítő
Raktáron (>5 db)
DS40195215
 
68 005 Ft
összesen 2 termék

Ár

44840 Ft68005 Ft
14484068005
Exkluzív jégkészítő
Exkluzív jégkészítő
Raktáron (>5 db)
68 005 Ft

Frissítse fel magát egy tökéletesen hűtött itallal. Ez a nagy teljesítményű jégkészítő gondoskodik arról, hogy soha ne fogyjon ki a jégkockákból. Egy forró nyári estén a buli...

DS40195215
Autóhűtőszekrény
44 840 Ft

  Használja ezt az egyedülálló autós hűtőt egész évben, és italai és ételei nyáron hűsítően hűvösek, télen pedig kellemesen melegek lesznek. Kiváló hordozható elektromos...

DS15311209

Hűtőink különböző stílusban és kivitelben készülnek, így Ön kiválaszthatja az Ön személyes ízlésének megfelelőt. A klasszikus, egyszínű hűtőtáskáktól kezdve a modern, mintás hűtőtáskákig mindenki számára találunk valamit. Hűtőtáskáink többféle anyagból is kaphatók, a hagyományos kemény oldalú hűtőtáskáktól a puha oldalú hűtőtáskákig, amelyek könnyen hordozhatók és szállíthatók.

Hordozható hűtőtáskáink egyik nagyszerű tulajdonsága a sokoldalúságuk. Nem csak szabadtéri tevékenységekhez - tökéletesen alkalmasak arra, hogy az ételeket és italokat hűvösen tartsa útközben, a nyaralóban tartott rendezvények során, vagy akár akkor is, amikor csak ügyeket intéz. A megfelelő hűtőtáskával frissen és hűvösen tarthatja az ételeket és italokat, bárhol is tartózkodik.