Kutyaágyak és kutyaházak

KUTYAÁGYAK ÉS KENNELEK SZÉLES VÁLASZTÉKA

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol a kutyaágyak és kutyafuttatók legjobb választékát találja szőrös barátja számára. Megértjük, hogy kutyája a legnagyobb kényelmet és biztonságot érdemli, ezért kézzel válogattuk össze a legjobb termékeket az Ön számára.

Kutyafekhely-kollekciónk különböző formákban, méretekben és színekben kapható, hogy megfeleljen kedvence igényeinek. Az ortopéd ágyaktól a plüss párnákig, kutyafekhelyeinket úgy terveztük, hogy kutyájának kényelmes pihenőhelyet biztosítsunk egy hosszú játékkal töltött nap után. Vannak emelt ágyaink és kiságy alakú ágyaink is, amelyek hűsítő hatást biztosítanak a forró nyáron, és elősegítik a levegő keringését az egészségesebb alvás érdekében.

Ha kennelekről van szó, széles választékból választhat. A hagyományos fából készült kutyafuttatóktól a modern műanyag kennelekig minden megtalálható nálunk. Kenneleinket úgy terveztük, hogy kutyája biztonságban legyen, miközben rengeteg helyet biztosítunk neki a szabad mozgáshoz.


 

Legnépszerűbb termékek

Elhúzható biztonsági korlát
Elhúzható biztonsági korlát
Raktáron (>5 db)
DS31534643
 
23 995 Ft
Praktikus fűtött fekhely állatoknak
Praktikus fűtött fekhely állatoknak
Raktáron (>5 db)
DS19526282
 
34 865 Ft
összesen 2 termék

Ár

23995 Ft34865 Ft
12399534865
Elhúzható biztonsági korlát
23 995 Ft

  Ismerje meg a kutya és más háziállatok számára kialakítoott biztonsági korlátot, amely az Ön igényei szerint korlátozza a szabad mozgást. Nagyobb biztonságot érhet el...

DS31534643
Praktikus fűtött fekhely állatoknak
34 865 Ft

  Ismerje meg ezt a praktikus, fűtött állatszőnyeget, és javítsa kutyái és macskái pihenőhelyét. Ennek az egyedülálló szőnyegnek köszönhetően soha többé nem fognak...

DS19526282

Webáruházunkban megértjük, hogy minden kutyának egyedi igényei vannak, ezért termékeinket testreszabási lehetőségekkel kínáljuk. Kiválaszthatja a méretet, a színt, és akár személyre szabottan is kiegészítheti kutyája fekhelyét vagy kennelét.

Minden termékünk kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartósak és hosszú élettartamúak. Versenyképes árakat és gyors szállítást kínálunk, így a lehető leghamarabb hozzájuthat a kutyaágyhoz vagy kennelhez.

Ha a kutyaágyak és kutyakennelek legjobb választékát keresi, ne keressen tovább. Webáruházunkban mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy szőrös barátjának megadhassa a megérdemelt kényelmet és biztonságot. Vásároljon most, és ajándékozza meg kutyáját a jó alvással.