Porszívó tartozékok

A MEGFELELŐ ESZKÖZÖK

Üdvözöljük a porszívó tartozékok széles választékában! Ha szeretné növelni megbízható porszívójának teljesítményét és sokoldalúságát, akkor a legjobb helyen jár. A tartozékok és kiegészítők széles választékát úgy terveztük, hogy játékosan megbirkózzon bármilyen takarítási kihívással.

Otthonának tisztán és pormentesen tartása gyerekjáték, ha a megfelelő eszközök állnak rendelkezésére. Porszívó tartozékaink választékát úgy terveztük, hogy megfeleljen a háztulajdonosok és a takarító szakemberek változatos igényeinek egyaránt. Akár nehezen elérhető sarkokat, kényes felületeket vagy rakoncátlan állatszőröket kell tisztítania, nálunk megtalálja a tökéletes tartozékot, amely megkönnyíti a munkáját.


 

Legnépszerűbb termékek

Egyedi porszívó tartozék
Egyedi porszívó tartozék
Raktáron (>5 db)
DS52339287
 
6 135 Ft
porszivofej
Univerzális porszívófej
Raktáron (>5 db)
DS99755903
 
5 530 Ft
összesen 2 termék

Ár

5530 Ft6135 Ft
155306135
Egyedi porszívó tartozék
6 135 Ft

  Fedezze fel a szenzációs porszívó tartozékot, amellyel játékfiókjait, komódjait, szerszámszervezőit és minden apró tárgyat vagy nehezen hozzáférhető helyet...

DS52339287
porszivofej
Univerzális porszívófej
Raktáron (>5 db)
5 530 Ft

  Fedezze fel a szenzációs porszívófejet, amely lehetővé teszi a játékfiókok, komódok, szerszámszervezők és minden apró tárgy vagy nehezen hozzáférhető hely...

DS99755903

A porszívók egyik legnépszerűbb tartozéka a hosszú tartozék. Vékony és hosszúkás kialakításának köszönhetően ez a tartozék lehetővé teszi, hogy a bútorok közötti szűk helyekre, a szegélylécek mentén és a legszűkebb résekbe is benyúljon. Mondjon búcsút a sarkokban megbújó bosszantó poratkáknak!

A kemény padlókhoz és felületekhez számos kefés tartozékot kínálunk. Ezeket a keféket puha sörtékkel tervezték, amelyek kíméletesen távolítják el a szennyeződéseket és a törmeléket anélkül, hogy megkarcolnák vagy károsítanák a padlót. Legyen szó keményfáról, laminált padlóról vagy csempéről, kefés tartozékaink segítségével minden gond nélkül, hibátlan tisztaságot érhet el.