Fűszellőztetők

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ KÉZI FŰSZELLŐZTETŐK ÉS VERTIKULÁTOROK

Kézi fűszellőztetők és vertikulátorok széles választékát kínáljuk Önnek, hogy pázsitja zöld, egészséges és dús legyen! Ha megfizethető és környezetbarát módot keres a gyep karbantartására, akkor a legjobb helyen jár.

Kézi gyepszellőztetőinket és fűszellőztetőinket kifejezetten a talaj vízelvezetésének javítására, a gyökérnövekedés elősegítésére és a talajtömörödés csökkentésére tervezték. A gyep levegőztetésével vagy vertikularizálásával helyet teremthet a levegőnek, a víznek és a tápanyagoknak, hogy mélyen behatolhassanak a talajba, ami erősebb, egészségesebb gyepet eredményez.

Kézi fűszellőztető és vertikátor kínálatunk könnyen használható, könnyű és tartós. Különböző modellekkel rendelkezünk, amelyek bármilyen méretű és típusú gyephez illeszkednek, a kis kézi levegőztetőktől a nagyobb, erőteljesebb vertikulátorokig. Minden terméket gondosan kiválasztottunk a minőségi kivitelezés, a megbízhatóság és a hatékonyság szempontjából, így biztos lehet benne, hogy a legjobb terméket kapja a pénzéért.


 

Legnépszerűbb termékek

Hatékony kézi gyepszellőztető
Hatékony kézi gyepszellőztető
Raktáron (>5 db)
DS66381028
 
9 580 Ft
AERATOR---fűszellőztető
 
7 120 Ft
összesen 2 termék

Ár

7120 Ft9580 Ft
171209580
Hatékony kézi gyepszellőztető
9 580 Ft

  A hatékony kézi vertikulátor életet és frissességet kölcsönöz a gyepnek. Ez a hatékony levegőztető levegőzteti a talajt és javítja a fű növekedését. Emellett fellazítja és...

DS66381028
AERATOR---fűszellőztető
7 120 Ft

Ismerje meg ezt az egyedülálló levegőztetőt - a gyepszellőztető felcsatolhatö termékünket, amely egy kényelmes sétával szellőzteti át az egész gyepet. A föld alatti...

DS83491766

Webáruházunkban büszkék vagyunk arra, hogy nagyszerű ügyfélszolgálatot és támogatást nyújtunk. Csapatunk mindig készséggel áll rendelkezésére, hogy megválaszolja a termékeinkkel kapcsolatos kérdéseit. Gyors és megbízható szállításunknak köszönhetően új kézi fűszellőztetője vagy levegőztetője pillanatok alatt házhoz szállítható.

Ne hagyja, hogy a talaj tömörödése és a rossz vízelvezetés tönkretegye a gyepét. Fektessen be még ma egy kiváló minőségű kézi gyepszellőztetőbe vagy vertikátorba, és élvezze az egészségesebb, zöldebb gyepet az elkövetkező években!