Méhészeti eszközök

MÉHÉSZETI KELLÉKEK - Ajánlat méhészek számára

Ön méhész, aki kiváló minőségű kiegészítőket és védőruházatot keres, hogy biztonságban és kényelmesen érezze magát méhei gondozása közben? Ne keressen tovább, és nézzen szét online eshopunkban, ahol méhészeti felszerelések széles választékát kínáljuk.

Kiegészítőink között a kaptárszerszámoktól és méhkeféktől kezdve a füstölőkön át a pollencsapdákig minden megtalálható. Számos védőruházatot is kínálunk, beleértve a kabátokat, fátylakat, kesztyűket, sőt teljes méhészruhákat és méhészsapkákat is. Minden termékünk tartós anyagokból készül, és úgy terveztük, hogy ellenálljon a méhészkedés viszontagságainak.


 

Legnépszerűbb termékek

meheszkalap
DUPLA CSOMAG - Méhészkalap - rovarkalap
Raktáron (>5 db)
DA59279501
 
10 330 Ft
meheszkalap
Méhészkalap - rovarkalap
Raktáron (>5 db)
DS36439223
 
8 685 Ft
összesen 2 termék

Ár

8685 Ft10330 Ft
1868510330
meheszkalap
10 330 Ft

A rovarhálóval ellátott védőkalap mindenki számára egyedülálló segédeszköz. Méhészek, kertészek, kirándulók, horgászok, vadászok és bárki számára alkalmas, aki meg akarja védeni...

DA59279501
meheszkalap
Méhészkalap - rovarkalap
Raktáron (>5 db)
8 685 Ft

  A rovarhálóval ellátott védőkalap mindenki számára egyedülálló segédeszköz. Méhészek, kertészek, kirándulók, horgászok, vadászok és bárki számára alkalmas, aki meg akarja...

DS36439223

A méhészeti felszerelések széles választékán kívül büszkék vagyunk arra is, hogy kiváló ügyfélszolgálatot nyújtunk. Szakértő munkatársaink készséggel válaszolnak a termékeinkkel kapcsolatos kérdéseire, és gyors, megbízható szállítást kínálunk, hogy a felszerelését a lehető leggyorsabban eljuttassuk Önhöz.

Tehát miért várjon? Böngésszen méhészeti tartozékok és védőruházat választékunkban még ma, és készüljön fel arra, hogy méhészkedését a következő szintre emelje!