Hőmérséklet- és páratartalom mérők

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ MÉRŐESZKÖZÖK

Ha hőmérséklet- és páratartalommérőket keres otthonába vagy munkahelyére, akkor a legjobb helyen jár. Webáruházunkban a pontos és megbízható hőmérséklet- és páratartalommérésre tervezett, kiváló minőségű mérőműszerek széles választékát kínáljuk.

Akár egy egyszerű és megfizethető műszert keres az otthoni hőmérséklet és páratartalom ellenőrzéséhez, akár egy fejlettebb mérőre van szüksége ipari vagy tudományos célokra, nálunk megtalálja a megfelelő terméket. Mérőinket úgy terveztük, hogy pontos adatokat szolgáltassanak, így Ön magabiztosan felügyelheti környezetét, és a gyűjtött adatok alapján megalapozott döntéseket hozhat.


 

Legnépszerűbb termékek

Speciális nedvességmérő fához
15 925 Ft –14 %
Speciális nedvességmérő fához
Raktáron (>5 ks)
DS26394479
Korábbi: 15 925 Ft  (–14 %)
13 680 Ft
összesen 1 termék

Ár

13680 Ft13681 Ft
11368013681
Speciális nedvességmérő fához
15 925 Ft –14 %
13 680 Ft

  Ismerje meg a speciális fa nedvességmérő készüléket, amellyel egy pillanat alatt és nagyon pontosan megmérheti számos fafaj nedvességtartalmát. A fa nedvességmérő...

DS26394479

Az egyik legnépszerűbb termékünk a speciális fa nedvességmérő. Ezt a készüléket kifejezetten a fa nedvességtartalmának mérésére tervezték, ami elengedhetetlen a fatermékek megfelelő szárításához és tartósításához. Akár fafeldolgozó, ács, vagy csak valaki, aki szeretne megbizonyosodni arról, hogy fatermékei a legjobb minőségűek, ez a nedvességmérő tökéletes eszköz a munkához.

Speciális fa nedvességmérőnk könnyen használható, és másodpercek alatt pontos mérési eredményeket ad. Egyszerűen csak dugja a tüskéket a fába, és várja meg, amíg a digitális kijelzőn megjelenik a leolvasott érték. Ezzel az eszközzel biztosíthatja, hogy fatermékei megfelelően száradjanak és tárolódjanak, így segít megelőzni az idővel bekövetkező vetemedést, repedezést és egyéb károsodásokat.