Virtuális valóság szemüveg

VR SZEMÜVEG

Ha magával ragadó és egyedi szórakozást keres, a virtuális valóság (VR) lehet, hogy pont az, amit keres. Ahhoz pedig, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a VR-élményből, kiváló minőségű, kifejezetten erre a feladatra tervezett szemüvegekre van szüksége.

Webáruházunkban VR-szemüvegek széles választékát kínáljuk, amelyeket minden felhasználói szintre terveztek, a kezdőktől a tapasztalt VR-rajongókig. Szemüvegeinket a kényelmet és a komfortot szem előtt tartva terveztük, így biztosítva, hogy órákon át élvezhesse a virtuális valóság élményét kényelmetlenség és fáradtság nélkül.


 

Legnépszerűbb termékek

3D virtualis valosag szemuveg
3D virtuális valóság szemüveg
Raktáron (>5 db)
DS54614300
 
11 805 Ft
összesen 1 termék

Ár

11805 Ft11806 Ft
11180511806
3D virtualis valosag szemuveg
11 805 Ft

  Ismerje meg az egyedi 3D-s virtuális valóság szemüveget, amely egy magával ragadó 3D-s világba repíti Önt okostelefonja segítségével. A hagyományos tévékészülékekkel és...

DS54614300

A VR-szemüveg kiválasztásakor az egyik legfontosabb tényező a lencsék minősége. Szemüvegeink kiváló minőségű lencsékkel vannak ellátva, amelyek tiszta és éles képet biztosítanak, így a VR-élményt a lehető legteljesebb mértékben élvezheti. Kínálunk állítható lencsékkel ellátott szemüvegeket is, amelyek lehetővé teszik, hogy a fókuszt az Ön látásához igazítsa.

A VR-szemüvegek másik fontos tényezője a kényelem, és szemüvegkínálatunkat ennek figyelembevételével terveztük. Az olyan funkciókkal, mint az állítható fejpántok és a párnázott szemkagylók, szemüvegünk kényelmes és kényelmes illeszkedést biztosít, amely lehetővé teszi, hogy zavaró tényezők nélkül élvezze a VR-élményt.