Kiváló minőségű riasztó mozgásérzékelővel

Kód: DS45236513
11 485 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A mozgásérzékelővel ellátott, kiváló minőségű riasztó megbízhatóan értesíti Önt a belső térben történő bármilyen mozgásról vagy nem kívánt látogatóról. Nagy teljesítményű, széles látószögű érzékelőjének köszönhetően játékosan képes azonosítani a mozgást, majd 105 dB-es szirénajelzéssel figyelmeztetni Önt.

A mozgásérzékelős riasztót lakások, üzletek, raktárak, irodák, garázsok és egyéb belső terek számára tervezték.

A telepítés nagyon egyszerű, gyors és könnyű mindenki számára.  A legmagasabb minőségű anyagoknak, a nagyfokú tartósságnak, a maximális biztonságnak, a tökéletes kialakításnak és a könnyű használatnak köszönhetően ez egy prémium termék kiváló áron.

A modern kialakításnak köszönhetően a készüléket könnyen elhelyezheti bárhol a beltérben.

Ismerjen meg egy kiváló minőségű riasztót mozgásérzékelővel, maximális teljesítménnyel és meghosszabbított akkumulátor-élettartammal.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

RIASZTÓ MOZGÁSÉRZÉKELŐVEL

A mozgásérzékelős riasztó ideális otthonok, garázsok, üzletek, irodák, raktárak és egyéb olyan területek számára, amelyeket meg kell védeni a nem kívánt látogatóktól. A bejárat közelében elhelyezett készülék megbízhatóan érzékeli a mozgást, és erőteljes, akár 105 dB-es hangszirénával riasztja el a nem kívánt látogatókat.


Praktikus riasztó mozgásérzékelővel

 

VEZETÉK NÉLKÜLI, EGYSZERŰ ÉS GYORS TELEPÍTÉS

Ez a felügyeleti rendszer egyszerűen használható és könnyen telepíthető. Az érzékelők falra, kerítésoszlopra vagy bármilyen más felületre felszerelhetők. Az akkumulátornak köszönhetően a készülék nem függ a villamos energiától.

 

MEGBÍZHATÓ FUNKCIONALITÁS

A riasztás aktiválásakor a zöld LED világít, és a felhasználónak 15 másodperce van a riasztási zóna elhagyására. A mozgás érzékelésétől számított 5 másodperc elteltével az érzékelőtől 10-15 m távolságban 105 dB-es szirénajelzés aktiválódik. A riasztás a mellékelt távirányítóval is kikapcsolható.

 

BÁRHOL IS HASZNÁLJA A MOZGÁSÉRZÉKELŐS RIASZTÓT

A mozgásérzékelővel ellátott riasztó bárhol alkalmas beltérben. Használhatja üzletekben, otthonokban, irodákban, garázsokban, szervizközpontokban, raktárakban, bevásárlóközpontokban és bárhol, ahol csak szüksége van rá.


Egyedi riasztó mozgásérzékelővel

 

MEGBÍZHATÓ MOZGÁSÉRZÉKELŐ

A nagy működési tartomány és az érzékelési szög biztosítja, hogy az érzékelő megbízhatóan riasztja Önt, amint valaki hirtelen belép a térbe. Észreveheti az ajtók nyitását, elijesztheti a nem kívánt betolakodókat, vagy akár azt is, ha gyermekei belépnek a korlátozott területekre.

 

MINŐSÉGI ANYAGOK ÉS MODERN DESIGN

A készülék gyártása során a legmagasabb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott gyártási technológiát alkalmazták, ami garantálja a termék funkcionalitását és tartósságát. A modern kialakításnak köszönhetően a készülék bármilyen helyiségbe illeszkedik.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Nagyon magas zajállóság és alacsony téves riasztások száma.
  • Otthon, a garázsban, az udvaron használható.
  • Hordozható készülék akkumulátorral, gyorsan magával viheti, ahová csak akarja.
  • Két távirányítóval rendelkezik, 3 x Ag13 1,5 V-os elemmel a riasztó be- és kikapcsolásához.
  • Nagyon nagy hangerejű készülék, akár 105dB!
  • Az érzékelő 110 fokos tartományon belül a legkisebb mozgást is érzékeli.
  • Négy 1,5 V-os AA elemmel működik.
  • A mozgatható fejjel ellátott konzolnak köszönhetően az érzékelő bármilyen szögben felakasztható a falra.
  • Az érzékelő 110 fokos tartományban érzékeli a mozgást.
  • Hatótávolság: kb. 8 méter.

 

A MI TIPPÜNK

 

MINŐSÉGI NAPELEMES WI-FI KAMERA

 

kültéri napelemes Wi-Fi kamera

 

Egy kiváló kültéri Wi-Fi kamera segít megbízhatóan megvédeni otthonát, üzletét, raktárát vagy garázsát. A napenergiának köszönhetően bárhová telepítheti. A Wi-Fi kapcsolat lehetővé teszi, hogy valós idejű, naprakész áttekintést kapjon. A mozgásérzékelőnek köszönhetően megbízhatóan riasztja Önt a nem kívánt látogatókról közvetlenül a telefonján.

 

 

EREDETI KAMERA IZZÓBAN

 

kamera az izzóban

 

Ismerje meg ezt a megbízható villanykörtébe épített kamerát, és otthona mindig biztonságban lesz. Pillanatok alatt áttekintheti, hogy mi történik a megfigyelt helyiségben, legyen szó akár házról, lakásról, irodáról, raktárról vagy üzletről.

 

 

PRAKTIKUS AJTÓMEGÁLLÍTÓ RIASZTÓVAL

 

ajtóstop riasztóval

 

Tapasztalja meg a maximális biztonság érzését. A riasztóval ellátott ajtócsapó ideális módja annak, hogy ingatlanát megvédje az illetéktelen személyektől.

 

 

PRAKTIKUS RIASZTÓ ABLAKHOZ ÉS AJTÓHOZ

 

ablak- és ajtóriasztó

 

Próbálja ki a megbízható ablak- és ajtóriasztót, és védje meg otthonát tökéletesen, pillanatok alatt. Még szekrények vagy fiókok rögzítésére is ideális. Hangos riasztással azonnal figyelmezteti Önt, ha az ajtókat, ablakokat és szekrényeket akaratlanul kinyitják.

 

 

KIVÁLÓ RIASZTÓKÉSZLET

 

riasztókészlet

 

Fedezzen fel egy megbízható riasztókészletet, amely gondoskodik az otthoni vagy irodai helyiségek biztonságárólModern megjelenéssel, esztétikus kivitelezéssel és kis méretekkel rendelkezik.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: