Vezeték nélküli csengők

MODERN MEGOLDÁS AZ ÖN OTTHONÁBA

Kényelmes és megbízható módot keres arra, hogy ajtaját a ház bármely pontjáról vagy akár távolról, telefonjáról nyissa ki? Ne keressen tovább a vezeték nélküli ajtócsengőknél és a kamerával ellátott vezeték nélküli ajtócsengőknél!

A vezeték nélküli csengők modern megoldást jelentenek a hagyományos csengőkhöz képest, mivel lehetővé teszik, hogy könnyedén meghallja és reagáljon a látogatókra anélkül, hogy bonyolult kábelezésre vagy telepítésre lenne szükség. Ezek az eszközök vezeték nélküli technológiát használnak a csengőgombról a jel továbbítására egy vevőegységre, amelyet bárhol elhelyezhet otthonában, hatótávolságon belül. A különböző lehetőségek, köztük a különböző csengőhangok és hangerőbeállítások révén könnyen megtalálhatja az igényeinek megfelelő vezeték nélküli csengőt.


 

Legnépszerűbb termékek

Egyedülálló vezeték nélküli csengő
 
13 675 Ft
összesen 2 termék

Ár

13675 Ft18375 Ft
11367518375
Egyedülálló vezeték nélküli csengő
13 675 Ft

Lépjen be a kiváló, nagy teljesítményű, vízálló vezeték nélküli ajtócsengő világába. A három fokozatú hangerőszabályzóval és akár 51 dallamos gonggal ez a csengő...

DS75488936
vezeteknelkuli kapucsengo
Akció Tipp
18 375 Ft

A prémium kategóriás, vezeték nélküli wifi-csengő kamerával egyedülálló módon, valós időben láthatja, hogy ki van az ajtaja előtt. Egy mobilalkalmazás segítségével kommunikálhat...

DS48965967

De miért állnánk meg itt? Egy kamera beépítésével akkor is láthatja, hogy ki van az ajtaja előtt, amikor nincs otthon. A kamerás vezeték nélküli ajtócsengők, más néven wifi videós ajtócsengők beépített kamerával rögzítik a videót és a hangot mindenkiről, aki az ajtóhoz közelít. Ez a felvétel aztán vezeték nélkül továbbításra kerül okostelefonjára vagy más eszközére, így Ön valós időben láthatja a látogatókat és interakcióba léphet velük, bárhol is tartózkodik.

A kamerával ellátott vezeték nélküli ajtócsengők számos funkcióval rendelkeznek, többek között mozgásérzékeléssel, éjjellátással és kétirányú hanggal. A mozgásérzékelés lehetővé teszi, hogy a kamera felvételt indítson, amikor valaki közeledik az ajtóhoz, míg az éjjellátó lehetővé teszi, hogy gyenge fényviszonyok mellett is láthassa a látogatókat. A kétirányú hang lehetővé teszi, hogy a csengőn keresztül beszéljen a látogatókkal, így könnyen útbaigazíthatja a kézbesítőket, vagy tudatja a barátaival és családtagjaival, hogy úton van az ajtó felé.