Professzionális mozgásérzékelő - mozgásfigyelő

Kód: DS52541058
9 485 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A kiváló minőségű mozgásérzékelő megbízhatóan értesíti Önt minden mozgásról vagy látogatóról. Nagy teljesítményű, széles látószögű érzékelőjének köszönhetően játékosan képes azonosítani a mozgást, majd figyelmeztetni Önt. A mozgásérzékelőt lakások, üzletek, raktárak, irodák, garázsok és egyéb belső terek számára tervezték.

A telepítés nagyon egyszerű, gyors és bárki által elvégezhető.  A legmagasabb minőségű anyagoknak, a nagyfokú tartósságnak, a maximális biztonságnak, a tökéletes kialakításnak és a könnyű használatnak köszönhetően ez egy prémium termék kiváló áron. A modern kialakításnak köszönhetően a készüléket könnyen elhelyezheti bárhol a beltérben.

Fedezzen fel egy minőségi mozgásérzékelőt maximális teljesítménnyel és meghosszabbított akkumulátor-élettartammal.

Itt további biztonságtechnikai megoldásokat talál a lakása vagy háza számára.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

HANGJELZŐ MOZGÁSÉRZÉKELŐ

A hangjelzéssel ellátott mozgásérzékelő ideális üzletekbe, irodákba, raktárakba és más olyan helyiségekbe, ahol jelzi az emberek belépését. A bejárat közelében elhelyezett készülék hangjelzéssel figyelmeztet. Ideális olyan helyiségekbe, ahol a kiskereskedő gyakran egy hátsó helyiségben van, és a vásárlók észrevétlenül lépnek be. Használhatja a látogatók vagy akár a nem kívánt vendégek jelzésére is.

 

 Egyedi mozgásérzékelő

 

VEZETÉK NÉLKÜLI, KÖNNYEN ÉS GYORSAN TELEPÍTHETŐ

Ez a felügyeleti rendszer egyszerűen használható és könnyen telepíthető. Az érzékelők falra, kerítésoszlopra vagy bármilyen más felületre felszerelhetők.

 

BÁRHOL HASZNÁLHATJA A MOZGÁSÉRZÉKELŐT

A mozgásérzékelő bárhol alkalmas beltérben. Használhatja üzletekben, otthonokban, irodákban, garázsokban, szervizközpontokban, raktárakban, bevásárlóközpontokban és bárhol, ahol mozgásról szeretne figyelmeztetést kapni.

 

MEGBÍZHATÓ MOZGÁSÉRZÉKELŐ

A nagy működési tartomány és az érzékelési szög biztosítja, hogy az érzékelő megbízhatóan riasztja Önt, amint valaki hirtelen belép a térbe. Figyelmeztetheti a látogatókat, észreveheti az ajtók nyitását, elriaszthatja a nem kívánt betolakodókat, vagy akár azt is megtudhatja, ha gyermekei belépnek a korlátozott területekre.

 

 Praktikus mozgásérzékelő

 

MINŐSÉGI ANYAGOK ÉS MODERN DESIGN

A készülék gyártása során a legmagasabb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott gyártási technológiát alkalmazták, ami garantálja a termék funkcionalitását és tartósságát. A modern kialakításnak köszönhetően a készülék bármilyen helyiségbe illeszkedik.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Kiváló minőségű anyagokból készült
  • Javítja a biztonságot és a helyiségekbe való belépés ellenőrzését
  • Polcra helyezhető vagy falra akasztható
  • Tökéletes üzlethelyiségek, irodák, raktárak és egyéb helyiségek számára.
  • Nagyon hangos készülék
  • Tápellátás: 3 x AA/R6 elem (nem tartozék)
  • A termék rendelkezik CE tanúsítvánnyal
  • Magasság: 10cm
  • Szélesség: 6cm
  • Mélység: 3.5cm

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: