Egyedi mozgásérzékelő

Kód: DS99674747
11 310 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A kiváló minőségű mozgásérzékelő megbízhatóan értesíti Önt minden mozgásról vagy látogatóról. Nagy teljesítményű, széles látószögű érzékelőjének köszönhetően játékosan képes azonosítani a mozgást, majd figyelmeztetni Önt. A mozgásérzékelőt lakások, üzletek, raktárak, irodák, garázsok és egyéb belső terek számára tervezték.

A telepítés nagyon egyszerű, gyors és bárki által elvégezhető.  A legmagasabb minőségű anyagoknak, a nagyfokú tartósságnak, a maximális biztonságnak, a tökéletes kialakításnak és a könnyű használatnak köszönhetően ez egy prémium termék kiváló áron. A modern kialakításnak köszönhetően a készüléket könnyen elhelyezheti bárhol a beltérben.

Fedezzen fel egy minőségi mozgásérzékelőt maximális teljesítménnyel és meghosszabbított akkumulátor-élettartammal.


 
A MI TIPPÜNK

Itt talál egyéb biztonságtechnikai eszközöket lakása vagy háza számára.

Részletes információ

Termék részletes leírása

HANGJELZŐ MOZGÁSÉRZÉKELŐ

A hangjelzéssel ellátott mozgásérzékelő ideális üzletekbe, irodákba, raktárakba és más olyan helyiségekbe, ahol jelzi az emberek belépését. A bejárat közelében elhelyezett készülék hangjelzéssel figyelmeztet. Ideális olyan helyiségekbe, ahol a kiskereskedő gyakran egy hátsó helyiségben van, és a vásárlók észrevétlenül lépnek be. Használhatja a látogatók vagy akár a nem kívánt vendégek jelzésére is.

 
Egyedi mozgásérzékelő

 

VEZETÉK NÉLKÜLI, KÖNNYEN ÉS GYORSAN TELEPÍTHETŐ

Ez a felügyeleti rendszer egyszerűen használható és könnyen telepíthető. Az érzékelők falra, kerítésoszlopra vagy bármilyen más felületre felszerelhetők.

 

BÁRHOL IS HASZNÁLJA A MOZGÁSÉRZÉKELŐT

A mozgásérzékelő bárhol alkalmas beltérben. Használhatja üzletekben, otthonokban, irodákban, garázsokban, szervizközpontokban, raktárakban, bevásárlóközpontokban és bárhol, ahol mozgásra szeretne figyelmeztetést kapni.

 

MEGBÍZHATÓ MOZGÁSÉRZÉKELŐ

A nagy működési tartomány és az érzékelési szög biztosítja, hogy az érzékelő megbízhatóan riasztja Önt, amint valaki hirtelen belép a térbe. Figyelmeztetheti a látogatókat, észreveheti az ajtónyílást, elriaszthatja a nem kívánt betolakodókat, vagy akár azt is megtudhatja, ha gyermekei belépnek a korlátozott területekre.

 Praktikus mozgásérzékelő

 

MINŐSÉGI ANYAGOK ÉS MODERN DESIGN

A készülék gyártása során a legmagasabb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott gyártási technológiát használták, ami garantálja a termék funkcionalitását és tartósságát. Modern kialakításának köszönhetően a készülék bármilyen térbe illeszkedik.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Kiváló minőségű anyagokból készült
 • Javítja a biztonságot és a helyiségekbe való belépés ellenőrzését
 • Polcra helyezhető vagy falra akasztható
 • Tökéletes üzlethelyiségek, irodák, raktárak és egyéb területek számára.
 • Tápellátási feszültség: 4 x AA
 • Csengetési hangerő (dB): 110 dB
 • Tartalmazza az elemet: igen
 • Érzékelési tartomány: 6m
 • Méretek - szélesség: 70 mm
 • Betekintési szög: 100°
 • Méretek - Magasság: 110 mm
 • Méretek - mélység: 47 mm
 • Fehér szín

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: