RC távirányítós harci tankok – tankcsata

Kód: DS82870435
24 395 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezeket az egyedülálló RC harci tankokat, amelyekkel igazi tankcsatába csöppenhet. Tapasztalja meg a csata izgalmát és a rengeteg szórakozást ezzel a nagyszerű harci tankkészlettel. A készlet lehetővé teszi, hogy két szembenálló játékos harcoljon egymás ellen.

A hátlapon lévő számláló számolja a találatok számát, és a legyőzött tank 30 másodpercre mozgásképtelenné válik. Akkor a csata kezdődhet elölről. A pontos vezérlés, a nagy teljesítmény, a torony forgása, a kifinomult kialakítás, a lánctalpas meghajtás, a valósághű hangok és a visszarúgás fokozzák a játékélményt.

Az RC modellek a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek a legújabb gyártási technológiával, ami garantálja a termék funkcionalitását és élettartamát. Az újratölthető elemek környezet és pénztárca kímélők.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI RC HARCI TANKOK

Ezeknek az egyedi harci tankoknak a használatával igazi tankcsatát játszhat. A tankok különböző frekvenciával rendelkeznek (27 MHz és 40 MHz), így két ember is játszhat egyszerre. A tankon egy számláló jelzi a találatok számát, 4 pontos lövés után a csata megnyertnek számít és a vesztes tank 30 másodpercre mozgásképtelenné válik, ezután a csata folytatható.


harci tankok

 

KIVÉTELES SZÓRAKOZÁS

Ezek a nagyszerű harci tankok egy igazi tankcsatába visznek. Több órányi igazi szórakozást és a csata igazi izgalmát élheti át velük. Találjon ki új stratégiákat és győzze le ellenfeleit.

 

TÖKÉLETESEN PONTOS VEZÉRLÉS

A tank két gumilánccal ellátott meghajtással rendelkezik, amelyek tökéletesen tapadnak a talajhoz. Ezáltal rendkívül jól és pontosan vezérelhető. A kerekenként külön rugó formájában működő független felfüggesztési rendszer tökéletesen működik még egyenetlen felületen is. A torony 360 fokban elforgatható, és a tetején egy nyíló nyílás található, amely a géppuskalövésznek ad otthont, ami tovább serkenti a képzeletet.

 

KIFINOMULT FORMATERVEZÉS

Az egyedi tankmodelleket a részletekre való odafigyeléssel, hű és kifinomult tervezéssel készítették el. A tankok nagyon valósághűek. A motorok aktiválására és tüzelésére az egész test rezgéssel reagál. A fények, motor- és lövéshangok használata serkenti a képzeletet, és elősegíti a nagyszerű játékélményt.

 

egyedi jatek harci tankok

 

IDEÁLIS AJÁNDÉK KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK EGYARÁNT

Ajándékozza meg szeretteit egyedi ajándékkal. Alkalmas karácsonyra, születésnapra és bármilyen alkalomra. Tökéletes ajándék a különböző korú gyermekek, de az RC modelleket kedvelő felnőttek számára is.

 

HOGYAN ZAJLIK A TANKCSATA?

A tankcsata hűen utánozza a valódi csatát. A tankok motor- és tüzelőhangokat adnak ki. Tüzeléskor a visszarúgást utánozzák, mint egy valódi csatatéren. Ha pontos lövést adnak le, a találat hangja hallható. A tankok hátulján jelzőlámpák vannak, amelyek számolják a találatokat. Ha pontos találat éri, a vesztes lámpája kialszik. Ha minden fény kialszik, az azt jelenti, hogy a csatát elvesztette, és a tank 30 másodpercre mozgásképtelenné válik, majd a csata újra kezdődhet.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Ezen RC modellek gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és a legújabb gyártási technológiát alkalmazták, ami garantálja a modellek funkcionalitását és tartósságát. A tartályok és a vezérlő külön tápegységgel rendelkeznek. A készlet újratölthető elemeket tartalmaz a tankok működtetéséhez.

 
rc taviranyitos harci tankok

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Életkor: 3+
 • Méretarány: 1:14
 • frekvencia: 2.4 GHz
 • tápellátás: akkumulátor (tartozék)
 • maximális sebesség: 7-8 km/h
 • vezérlő hatótávolság: 30-40m
 • harci távolság: 3m
 • tartály méretei (hossz/szélesség/magasság): 33/12/12 cm
 • Vezérlő méretei (hosszúság/szélesség/magasság): 12.5/16/4.5cm

 

A csomag tartalma:

 • 2x tank
 • 2x távirányító
 • 2x töltő

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: