Projektor rajzoláshoz a mobilból

Kód: DS75181843
7 750 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A mobilról vagy táblagépről történő rajzoláshoz való speciális kivetítő egy olyan eszköz, amely segít bármilyen képet professzionális minőségben lerajzolni és lefesteni. A projektort gyermekek, diákok, művészek, fotósok, építészek és más szakmák számára tervezték.

Különleges kialakításának köszönhetően tökéletesen megjeleníti a képet, és lehetővé teszi, hogy egyedi és részletes műveket rajzoljon teljes pontossággal. Egyszerűen helyezze be a telefont a készülékbe, és tegyen alá tiszta papírt. Ezután csak kövesse az adott kép vonalait.

Egy kép átvitele telefonjáról vagy táblagépéről papírra, textilre vagy bármilyen más felületre vagy tárgyra nem is lehetne egyszerűbb. Nagyszerű szerkentyű mindenkinek, aki szereti a kreatív alkotásokat.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

NAGYSZERŰ KIVETÍTŐ A MOBILRÓL TÖRTÉNŐ RAJZOLÁSHOZ

A projektor egy szórakoztató és praktikus eszköz, amelyet a szakemberek és a hobbialkotók egyaránt használnak. Egyedi és részletes műalkotások létrehozására ad lehetőséget, mivel lehetővé teszi, hogy bármely kép finom vonalait és formáit láthassa. A projektor ideális eszköz mindazok számára, akik részletes munkákat szeretnének készíteni, tökéletesen lekövetve a képeket a mobiljukról vagy a táblagépükről.


projektor rajzolashoz a mobilbol

 

KINEK VALÓ A MOBIL VÁZLATKÉSZÍTÉSRE ALKALMAS PROJEKTOR

A kivetítő a szakemberek, rajzkedvelők, valamint a gyermekek és a diákok számára egyaránt alkalmas. A grafikai tervezésre, képregényekre, kalligráfiára, formatervezésre, tetoválásra vagy illusztrációra szakosodott művészek számára létfontosságú felszerelés. A kreatív emberek imádják ezt az eszközt, mert végtelen lehetőségeket kínál kreativitásuk támogatására. 

 

KÖNNYŰ ÉS HORDOZHATÓ KIALAKÍTÁS 

A speciális kivetítő segédeszköz nagyon könnyű és hordozható. Kompakt mérete és könnyűsége miatt bárhová kényelmesen magával viheti, és bárhol dolgozhat projektjein. 

 

EGYEDI AJÁNDÉKKÉNT GYERMEKEKNEK 

Szeretnek a gyerekek rajzolni? Akkor ez a mobil rajzeszköz nekik készült. A gyerekek ezzel a segédeszközzel olyan egyedi műalkotásokat készíthetnek, amelyek hihetetlenül boldoggá teszik őket. Ezt az ajándékot még évek múlva sem unják meg. 


egyedi projektor rajzolashoz a mobilbol

 

A PROJEKTOR HASZNÁLATA 

Használatához nincs szükség áramra vagy lámpára. Csak szerelje össze az állványt, vegye le a védőfóliát a tábláról, és helyezze be az állvány végén lévő nyílásokba. Helyezze el a készüléket, amelyről a képet le fogja rajzolni, úgy, hogy a kép tükröződjön az asztalra. A kép tükröződik a papíron. A jobb láthatóság érdekében növelje a telefon vagy táblagép fényerejét.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Méretek: 20 x 13,5 cm
  • Anyag: műanyag
  • Nincs szükség sablonok nyomtatására
  • Könnyű karbantartás
  • Összecsukható, könnyű, könnyen mozgatható
  • Telefonról, táblagépről történő vetítés
  • A tartó két méretben állítható össze
  • Alkalmas papírra, szövetre, fára, stb.
  • Tökéletes szórakozás gyerekeknek

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: