Projektor rajzoláshoz a mobilból

Kód: DS75181843
8 450 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A mobilról vagy táblagépről történő rajzoláshoz való speciális kivetítő egy olyan eszköz, amely segít bármilyen képet professzionális minőségben lerajzolni és lefesteni. A projektort gyermekek, diákok, művészek, fotósok, építészek és más szakmák számára tervezték.

Különleges kialakításának köszönhetően tökéletesen megjeleníti a képet, és lehetővé teszi, hogy egyedi és részletes műveket rajzoljon teljes pontossággal. Egyszerűen helyezze be a telefont a készülékbe, és tegyen alá tiszta papírt. Ezután csak kövesse az adott kép vonalait.

Egy kép átvitele telefonjáról vagy táblagépéről papírra, textilre vagy bármilyen más felületre vagy tárgyra nem is lehetne egyszerűbb. Nagyszerű szerkentyű mindenkinek, aki szereti a kreatív alkotásokat.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

NAGYSZERŰ KIVETÍTŐ A MOBILRÓL TÖRTÉNŐ RAJZOLÁSHOZ

A projektor egy szórakoztató és praktikus eszköz, amelyet a szakemberek és a hobbialkotók egyaránt használnak. Egyedi és részletes műalkotások létrehozására ad lehetőséget, mivel lehetővé teszi, hogy bármely kép finom vonalait és formáit láthassa. A projektor ideális eszköz mindazok számára, akik részletes munkákat szeretnének készíteni, tökéletesen lekövetve a képeket a mobiljukról vagy a táblagépükről.


projektor rajzolashoz a mobilbol

 

KINEK VALÓ A MOBIL VÁZLATKÉSZÍTÉSRE ALKALMAS PROJEKTOR

A kivetítő a szakemberek, rajzkedvelők, valamint a gyermekek és a diákok számára egyaránt alkalmas. A grafikai tervezésre, képregényekre, kalligráfiára, formatervezésre, tetoválásra vagy illusztrációra szakosodott művészek számára létfontosságú felszerelés. A kreatív emberek imádják ezt az eszközt, mert végtelen lehetőségeket kínál kreativitásuk támogatására. 

 

KÖNNYŰ ÉS HORDOZHATÓ KIALAKÍTÁS 

A speciális kivetítő segédeszköz nagyon könnyű és hordozható. Kompakt mérete és könnyűsége miatt bárhová kényelmesen magával viheti, és bárhol dolgozhat projektjein. 

 

EGYEDI AJÁNDÉKKÉNT GYERMEKEKNEK 

Szeretnek a gyerekek rajzolni? Akkor ez a mobil rajzeszköz nekik készült. A gyerekek ezzel a segédeszközzel olyan egyedi műalkotásokat készíthetnek, amelyek hihetetlenül boldoggá teszik őket. Ezt az ajándékot még évek múlva sem unják meg. 


egyedi projektor rajzolashoz a mobilbol

 

A PROJEKTOR HASZNÁLATA 

Használatához nincs szükség áramra vagy lámpára. Csak szerelje össze az állványt, vegye le a védőfóliát a tábláról, és helyezze be az állvány végén lévő nyílásokba. Helyezze el a készüléket, amelyről a képet le fogja rajzolni, úgy, hogy a kép tükröződjön az asztalra. A kép tükröződik a papíron. A jobb láthatóság érdekében növelje a telefon vagy táblagép fényerejét.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Méretek: 20 x 13,5 cm
  • Anyag: műanyag
  • Nincs szükség sablonok nyomtatására
  • Könnyű karbantartás
  • Összecsukható, könnyű, könnyen mozgatható
  • Telefonról, táblagépről történő vetítés
  • A tartó két méretben állítható össze
  • Alkalmas papírra, szövetre, fára, stb.
  • Tökéletes szórakozás gyerekeknek

 

A MI TIPPÜNK

 

LENYŰGÖZŐ 3D RAJZTÁBLA

3D rajztábla

Ismerje meg a 3D képek varázsát ezzel az egyedi varázslatos 3D-s rajztáblával, amellyel szó szerint mindenki nagyon jól fog szórakozni. A rajzok közvetlenül előtted jelennek meg egy lenyűgöző 3D térben.

 

 

EGYEDI GYERMEKRAJZVETÍTŐ

 

gyerekprojektor rajzoláshoz

 

Kápráztassa el gyermekeit egy szenzációs gyermekrajzprojektorralamely egyedülálló módot kínál művészi készségeik fejlesztéséreA projektor egyszerű kezelésének köszönhetően gyermeke nagyon kényelmesen és gyönyörűen készít képet.

 

  

PROFESSZIONÁLIS VILÁGÍTÓ LED TÁBLA ÁTRAJZOLÁSHOZ

világító LED tábla átrajzoláshoz

A LED világítású tábla egy szórakoztató és praktikus eszköz, amelyet profik és hobbirajzolók egyaránt használnak. Egyedi és részletes műalkotások létrehozására ad lehetőséget azáltal, hogy a finom vonalak és formák jobban láthatók, mint a hagyományos világítással.

 

 

PROFESSZIONÁLIS AKRIL MARKEREK

 

akril markerek

 

Próbálja ki a professzionális akril markereket, és fedezze fel kreatív tevékenységei során végtelen kreatív lehetőségeiketÚgy tervezték, hogy ne csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is örömet és inspirációt szerezzenek.

 

 

RAJZOLÓTÁSKA

 

rajzkészlet - festőkészlet

 

Szeretnek rajzolni a gyermekei? Szeretné megajándékozni őket egy egyedi készlettel a kreatív munkájukhoz? Ismerje meg ezt az egyedi rajzkészletet, amellyel a kis művészek munkái tökéletesek lesznek.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: