Professzionális gravírozó toll

Kód: DS52726238
6 375 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg a gravírozás varázsát egy professzionális gravírozó tollal. Szó szerint mindenki nagyon jól fog szórakozni ezzel a különleges tollal. Hozzon létre egyedi tárgyakat vagy egyedi ajándékokat, amilyenek senki másnak nincsenek.

A gravírozás egy művészi marás egyedülálló technológiával bármilyen tárgyon. Ezzel a tollal gravírozhat fémre, fára, üvegre, porcelánra, műanyagra, bőrre és egyéb anyagokra.

A toll ergonómikus formájának köszönhetően a kezelése nagyon egyszerű és kényelmes. Nem terheli meg a kezét vagy a csuklóját még hosszú alkotás során sem.

A legjobb minőségű anyagok, a kicsi súly, a masszív gyémántvégű hegyek, és az erős motor teszik ezt a tollat ​​prémium termékké jó áron. Ajándékozzon egyediséget és alkosson olyan tárgyakat, amilyeneket senki másnál nem talál. Ezzel a tollal gyerekjáték lesz.


Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI GRAVÍROZÓ TOLL

A kiváló minőségű és könnyű gravírozó toll kiváló eszköz a kreatív alkotáshoz. Ezt a stílusos tollat ​​kis súlya és kompakt kialakítása jellemzi. Nagyon jó tartani és kis méretének köszönhetően kényelmes és könnyű vele dolgozni.

  • ergonomikus kialakítás a könnyű tartáshoz
  • kényelmes és pontos vezérlés

     

    egyedi gravirozo toll

HOGYAN KELL GRAVÍROZNI

A gravírozás egy nagyon egyszerű technika a tárgyba történő dekoratív íráshoz/rajzoláshoz. A gravírozógép üvegbe, fémbe, kőbe, kerámiába, de műanyagba vagy fába is gravíroz. Először jó, ha festünk magunknak egy sablont ceruzával vagy alkoholos markerrel - például szöveget vagy képet. Ezután a gravírozó tollal átírjuk az elkészített mintát. Különféle sablonokat, betűtípusokat vagy alakzatokat használhat tetszése szerint. Csak az Ön kreativitásán és a képzeletén múlik.

 

MIT KÉSZÍTHETSZ A GRAVÍROZÓ TOLLAL?

A gravírozó tollal kreativitásának megfelelően bármilyen, különböző formájú tárgyat művészien összeírhat vagy rajzolhat. Készíthet különleges pohárkészletet, egyedi vázát, ajtó címkét és még sok mást. Ezzel a tollal munkaeszközöket is megjelölhet. Minden területen multifunkcionálisan használható. Csak válassza ki a megfelelő technikát, és hagyjon teret a kreativitásnak.

 

VÉDJE TULAJDONÁT

Vannak olyan tárgyak, amelyeket jobb megjelölni, ha nem akarjuk, hogy elvesszenek. Egy közönséges marker könnyen letörölhető, de gravírozótollal egy letörölhetetlen jelölést alakíthat ki, amellyel megmutathassa, hogy az a tárgy az Ön tulajdona. Az ilyen megjelölés például iskolákban, műhelyekben, sport csapatokban, és más helyeken is nagyon praktikus segítség lehet.

 egyedi gravirozo toll

 

BÁRMILYEN ANYAGRA

Az erős motornak és a speciális gyémántfejű hegynek köszönhetően különféle anyagokba gravírozhat ezzel a tollal. Nem számít, hogy fém, fa, műanyag, üveg, kerámia vagy más anyag. Ezzel a tollal bármilyen tárgyba egyediséget lehelhet.

 

GYERMEKEK ÉS FELNŐTTEK SZÁMÁRA

Tökéletes ajándék gyerekeknek és felnőtteknek is. A gravírozó toll ideális ajándék gyerekeknek, segíti a gyerekek térbeli gondolkodását, fejleszti kreatív és művészi készségeiket. Szülőknek és gyerekeknek is remek alkalom az együtt töltött időre.

* A toll nem játék, felnőtt felügyelete mellett használja.
* A hegyek nem tartozékok.

 

KÖNNYŰ ÉS BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT

A toll használata nagyon egyszerű és biztonságos. Csak helyezze be az elemeket, válassza ki a megfelelő hegyet, és kapcsolja be a gombbal. Imádni fogja a könnyű használatot.

 minosegi gravirozo toll

 

A LEGJOBB ANYAGOK ÉS ERGONÓMIKUS TERVEZÉS

Ennek a speciális gravírozó tollnak a gyártása során speciális anyagokat használtak fel. A legjobb minőségű edzett műanyagok, erős motor és speciális hegyek a maximálisan precíz munkához. A speciális ergonomikus kialakítás biztosítja, hogy a toll illeszkedjen a kézbe. Könnyű, ezért kényelmes a használata időigényesebb alkotás során is.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Méretek: 17,5 cm + 2,6 cm
  • Szín: kék-fehér
  • Felhasználás: fém, fa, üveg, műanyag
  • Tápellátás: 2 db AA elem (nem tartozék)

 

Illusztrációs videó:


 

A MI TIPPÜNK

 

PROFESSZIONÁLIS 3D TOLL LCD KIJELZŐVEL

 

3D nyomtató toll LCD kijelzővel

Fedezze fel a 3D nyomtatás varázsát egy professzionális 3D tollal. Ezzel az egyedülálló 3D tollal szó szerint mindenki nagyon jól fog szórakozni.

 

 

NAGY KÉSZLET VASALÓGYÖNGYÖK

 

vasalható gyöngyök

 

Fedezze fel a végtelen fantázia varázsát. A vasalható gyöngyök megnyitják az ajtót egy kreatív világba. Ébressze fel a magában rejlő művészt, és alkosson egyedi műalkotásokat, amelyek abszolút mindenkit elvarázsolnak.

 

 

KREATÍV GYÉMÁNT FESTÉS

gyémánt festmény – fa

Próbálja ki a varázslatos gyémántfestést, élvezze a pihentető tevékenység óráit, és készítse el saját műalkotását apró kövekből.

 

 

KÜLÖNLEGES KÉTOLDALAS SŐNYEG VÁGÁSHOZ ÉS MODELLEZÉSRE A3

 

kétoldalas szőnyeg vágáshoz és modellezéshez A3

 

A praktikus A3-as kétoldalas vágó- és modellező szőnyeggel megbízható és praktikus szerszámot kap, amellyel tökéletes vágási eredményeket érhet el művészeti és kézműves projektjei során.

 

 

PRAKTIKUS RAGASZTÓPISZTOLY

 

ragasztópisztoly

 

Forró ragasztópisztoly a kreatív munkához. Művészetek, kézműves termékek, játékok, mű- és szalmavirágok, karácsonyfák, fém, fa, papír stb. modellezéséhez való felhasználásra tervezték.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: