Neodímium mágneses golyók 5mm

Kód: DS65522242
10 420 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg az egyedülálló mágneses golyókat, amelyek fejlesztik a kreativitást, a gondolkodást, a finommotoros készségeket, és ugyanakkor rendkívül szórakoztatóak. Szó szerint kreatív órákat fogsz velük tölteni.

A mágneses golyók a legjobb minőségű neodímium mágnesekből készülnek, amelyek tökéletesen vonzzák és tartják. Ezért használhatod őket különböző formájú tárgyak létrehozására.

Tökéletes kreatív játék gyerekeknek vagy stresszoldó eszköz felnőtteknek. A gyönyörű csomagolásnak köszönhetően ideális ajándék minden korosztály számára.

Ez a fejtörő játék milliók szívét nyerte el tökéletességével, egyszerűségével és egyediségével. Tökéletesen fejleszti a kreativitást, az alkotóképességet és az intelligenciát. Csatlakozzon a neocube szerelmeseihez, és garantáltan szeretni fogja.


 

A MI TIPPÜNK

Itt talál egy akciós csomagot, amely 2 db mágneses golyócsomagot tartalmaz kedvezményes áron.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A MÁGNESES GOLYÓK LEGFONTOSABB JELLEMZŐI

  • Egyedi és izgalmas szórakozás a családnak és a barátoknak
  • Háromdimenziós játékélmény
  • A finommotoros készségek fejlesztése
  • A térbeli képzelet természetes fejlődése
  • Több készlet is csatlakoztatható


neodimium magneses golyok

 

KREATIVITÁSRA ÖSZTÖNZŐ EGYEDI FEJTÖRŐ

Ez az egyedülálló fejtörő új módon ösztönzi a kreativitást, a türelmet és a térbeli gondolkodást. Ezzel a kirakós játékkal számos egyedi élményben lesz része. A neocube golyókkal való játék mindkét agyféltekét edzi, kreatív és térbeli képzelőerőt igényel, és fejleszti a struktúrák létrehozásának képességét. Az erős mágneses mező hihetetlen geometriai és térbeli formák létrehozását teszi lehetővé. Így tökéletesen fejleszti a kreativitást, a képzelőerőt és az alkotóképességet.

 

MIT LEHET LÉTREHOZNI A MÁGNESES GOLYÓKKAL?

A mágneses golyókból bármilyen, különböző formájú tárgyat létrehozhat kreativitása szerint. Különböző formájú és méretű tárgyakat hozhat létre. Létrehozhat több különálló alkatrészt, amelyeket később egy nagyobb objektum létrehozásához egyesíthet. Több készletet is kombinálhat. Csak adjon teret a kreativitásának.

 

ALKALMAS GYERMEKEK ÉS FELNŐTTEK SZÁMÁRA

Tökéletes ajándék gyerekeknek és felnőtteknek. A nagyszerű golyós építőkészlet ideális ajándék a gyerekeknek, segít a gyerekeknek fejleszteni a térbeli gondolkodást, fejleszteni a kreatív és művészi készségeket. A szülők és a gyerekek számára is remek lehetőség, hogy időt töltsenek együtt. Felnőttek számára nagyszerű stresszoldó segédeszköz.


szivarvanyos neodimium magneses golyok

 

A TÖKÉLETES AJÁNDÉK

A gyerekek és a felnőttek is szeretik a rejtvényeket. Imádnak új feladatokat és kihívásokat megoldani. Ez a rejtvényjáték egy legenda. Rajongók millióinak nyerte el a szívét. Csatlakozzon hozzájuk! Emellett népszerű ajándék karácsonyra, születésnapra, de kollégáknak, az irodába és más alkalmakra is. A termék gyönyörű és stabil csomagolást tartalmaz, amely ideális ajándékként mindenki számára.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉG

A mágneses golyók gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott gyártási technológiát használták fel, hogy a lehető legnagyobb szórakozást és élményt nyújtsák Önnek. A készlet nagy és praktikus golyók sokaságát tartalmazza, amelyek erős, 5 mm átmérőjű neodímium mágnesekből készültek, és órákig tartó, nagyszerű szellemi szórakozást nyújtanak. Az erősen vonzó mágnesek elképesztő és érdekes rejtvényeket hoznak létre.


fejtoro neodimium magneses golyok

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • szín: szivárvány
  • átmérő: 5mm
  • csomagméretek (hosszúság/szélesség/magasság): 7/7/4.5cm
  • súly: 0,14 kg
  • darab: 216

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: