Kiváló minőségű mágneses tálca csavarok, anyák és kis szerszámok számára

Kód: DS42396168
6 420 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A kiváló minőségű mágneses csavaros tál ideális segítője minden műhelynek és minden ezermesternek. Mostantól nem kell aggódnia amiatt, hogy a tál kiömlik, vagy hogy egy csavar beragad, és nem találja meg. Mindezen gondokat megoldja ez az egyedülálló mágneses tál.

Az erős mágnesnek köszönhetően minden csavart és kis szerszámot szilárdan tart. A legmagasabb minőségű anyagok garantálják a termék funkcionalitását és tartósságát.


Részletes információ

Termék részletes leírása

MIÉRT EGYEDI EZ A MÁGNESES TÁL?

Ennek a mágneses tálnak az egyedisége a kiváló minőségében és funkcionális kialakításában rejlik. Erős mágneses anyag a csavarok és kis szerszámok biztonságos tárolásához. Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a termék maximális funkcionalitását. Gyorsan tisztítható, elegáns kialakítású. Ezért alkalmas minden műhely számára.

 

Kiváló minőségű mágneses tálca csavarok, anyák és kis szerszámok számára

 

KINEK SZÓL A MÁGNESES TÁL?

Ezzel a mágneses tállal nem kell aggódnia amiatt, hogy egy fontos csavar vagy anya beragad, és nem találja meg. Ez a felbecsülhetetlen értékű segédeszköz minden javító, szerelő és barkácsoló számára alkalmas.


A LEGEGYSZERŰBB KEZELÉS ÉRDEKÉBEN

Nagyszerű tulajdonsága, hogy mágneses. Így bármilyen mágneses felületre rögzíthető. Ez azt jelenti, hogy nem kell leszállnia a létráról, ha csavarra vagy szerszámra van szüksége. A tálat egyszerűen a létrához vagy egy kéznél lévő fémlemezhez rögzíti.

Ezután a tálba helyezi az összes olyan fémszerszámot, amire éppen szüksége van, és kezdődhet a javítás. A tálban könnyebb lesz a csavarok kezelése, és a hozzáférhetőség is könnyebb lesz. A csavarok és egyéb szerszámok úgy tapadnak a tálhoz, mintha felszögelték volna.

 

Kiváló minőségű mágneses tálca csavarok, anyák és kis szerszámok számára

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Tál átmérője: 15 cm
  • Tál magassága: 3,5 cm
  • Mélység: 2,5 cm
  • Anyag: fém
  • Csavarokhoz és egyéb fém eszközökhöz - mágneses
  • Maga a tál fémfelülethez (létra, deszka stb.) rögzíthető - könnyebb vele dolgozni.
  • Könnyű kezelhetőség és javításhoz való hozzáférés

 

Szemléltető videó:


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: