Prémium újratölthető AA elemek - 4 darabos csomag

Kód: DS76189323
6 375 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Fedezze fel ezeket a prémium minőségű, maximális teljesítményű, tartósságú és kapacitású újratölthető elemeket, amelyekkel bármilyen elektromos készülék hibátlanul működik.

A legmodernebb gyártási technológiának és a legjobb minőségű anyagok használatának köszönhetően ezek az elemek nem rendelkeznek memóriahatással. Még egy év napi használat után is olyan jó szolgálatot tesznek, mint új korukban. Ezen kívül az önkisülés hatása minimális.

Az elemek bármikor feltölthetők mellékhatások nélkül. Akár 1000-szer is újratölthetők. Így jelentősen kíméli a családi költségvetést és a környezetet. A feltöltés gyors és kényelmes.


 

A MI TIPPÜNK

Itt talál egy akciós dupla csomag AA újratölthető elemet akciós áron.

Ha még nincs elemtöltője, akkor ITT megtalálja.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ ÚJRATÖLTHETŐ AA ELEMEK

Elege van abból, hogy újra és újra elemeket vásároljon? Minőségi újratölthető elemeket keres? Elhozzuk Önnek ezeket a prémium újratölthető elemeket, amelyeket bárhol használhat.

 

TAKARÉKOSKODJON A PÉNZÉVEL ÉS A KÖRNYEZETÉVEL

Az újratölthető elemek használatával sok pénzt takaríthat meg. Nem kell állandóan elemeket vásárolnia és kidobnia. Ráadásul az újratölthető elemek a lehető legkörnyezetbarátabbak. Minden egyes elemet több mint 1000-szer tölthet fel.

 

GYORSTÖLTÉS

Ezek az AA elemek gyorstöltési funkcióval rendelkeznek. Abban az esetben, ha 4-6 óra alatt kell használni őket a feltöltéshez. A szabványos feltöltési idő 14-16 óra.

 

MEMÓRIAHATÁS NÉLKÜL

A speciális, modern gyártási technológiának köszönhetően ezek az újratölthető elemek memóriahatás-mentesek. A memóriaeffektus egy olyan jelenség, amikor az elemek csak egy bizonyos kapacitásig töltődik fel, mintha emlékezne az utolsó értékre, amire lemerült. Ezekkel az elemek kel garantáltan nem fordulhat elő ilyen eset.

 

HOSSZÚ ÉLETTARTAMÚ ELEMTELJESÍTMÉNY

Ezeknek az elemeknek a kapacitása akár 4700 mAh is lehet. Ennek a képességnek köszönhetően hosszú ideig fognak szolgálni. Minden szabványos elektromos készülékhez alkalmasak. Szükség esetén bármikor újratöltheti őket sérülés veszélye nélkül.

 

ALACSONY ÖNKISÜLÉS

Ezeknek az AA méretű elemeknek jelentősen alacsony az energiavesztesége, ha tárolják, de nem használják őket. A tipikus NiMH elemekkel ellentétben ezek az elemek alacsony önkisüléssel rendelkeznek. Így még hosszabb ideig tartó tárolás esetén is képesek megőrizni nagy kapacitásukat.

 

HOSZZÚ ÉLETTARTAM

Ezeket a speciális újratölthető elemeket a maximális tartósság és funkcionalitás érdekében hozták létre. A legjobb minőségű anyagoknak és a prémium gyártási technológiának köszönhetően megfelelő használat mellett több mint 1000 ciklusos élettartamot biztosítanak. Így játékosan akár 1000 eldobható elemet is lecserélhet.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Gyorstöltés: 4-6 óra
  • Standard töltés: 14-16 óra
  • Maximális töltési ciklusok száma: 1000
  • A legmodernebb technológiával gyártott, memóriahatás teljes hiányával!
  • Nagyon nagy kapacitású elemek - akár 4700 mAh!
  • Az elemek bármikor feltölthetők mellékhatások nélkül
  • Esztétikus tokba csomagolva, 4 elemet tartalmaz (4 darab ára).

 

A MI TIPPÜNK

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ELEMTÖLTŐ

 

nagy teljesítményű elemtöltő AA és AAA elemekhez

 

Ismerje meg a nagy teljesítményű elemtöltőt az AA és AAA elemek gyors, megbízható és biztonságos töltéséhez. Kompakt, egyszerre akár 4 elemet is feltölthet, és LED-ek jelzik a töltés állapotát.

 

 

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ ÚJRATÖLTHETŐ AA ELEMEK

újratölthető AAA elemek

Fedezze fel ezeket a prémium minőségű, maximális teljesítményű, tartósságú és kapacitású újratölthető elemeket, amelyekkel bármilyen elektromos készülék hibátlanul működik.

 

 

FANTASZTIKUS NAPELEMES POWERBANK

napelemes powerbank

Ismerje meg ezt a prémium kategóriás napelemes energiabankot, amely maximális kapacitást, könnyűséget, hordozhatóságot és minőséget biztosít verhetetlen áron. Ez az egyedülálló napelemes powerbank lehetővé teszi, hogy egyszerre több eszközt töltsön fel két USB-port és egy mikro-USB-port segítségével.

 

 

KONNEKTOR ÁTALAKÍTÓ KÉSZLET - 150 ORSZÁGHOZ

konnektor átalakító készlet - 150 országhoz

A kiváló minőségű és biztonságos konnektoradapter-készlet lehetővé teszi, hogy készülékét a világ akár 150 országában használhassa. A készlet ideális minden utazónak, üzletembernek, menedzsernek, de minden nyaraló számára.

 

 

WIFI ALJZAT TÁVVEZÉRLÉSSEL

 

wifi aljzat távvezérléssel

Az egyedülálló intelligens wi-fi vezérlőaljzat megkönnyíti az életét, és bármilyen elektromos eszköz felett kényelmesen, mobilon keresztül ad vezérlést. Nem számít, hogy milyen elektronikáról van szó. Kényelmesen és egyszerűen vezérelhet egyszerre akár 10 aljzatot is a világ bármely pontjáról wi-fi segítségével.

 

 

ERŐTELJES AG13 ALKÁLI ELEMEK

 

AG13 alkáli elemek

 

Ezeket az erősnagy kapacitású alkáli elemeket a készülékek hosszú távú működése érdekében kínáljuk Önnek. Ezek az extra hosszú élettartamú alkáli elemek hosszabb üzemidővel rendelkeznek.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: