Nagy teljesítményű AAA alkáli elemek - 4 darabos csomag

Kód: DS59631297
2 460 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ezeket a nagy kapacitású alkáli elemeket a készülékek hosszú élettartamú működéséhez ajánljuk. Ezek az extra hosszú élettartamú alkáli elemek hosszabb üzemidővel rendelkeznek.

Rendkívül biztonságosak a készülékek számára, mivel nem károsodnak, és nem szivárog belőlük sav, mint a hagyományos elemekből.

Ezeknek az alkáli elemeknek az élettartama 7-10-szer hosszabb, mint a hagyományos elemeknek. Önkisülésük jelentősen lassabb. Az elemek minden elektromos készülékhez alkalmasak.


 

A MI TIPPÜNK

Itt kedvező áron kínálunk dupla csomag alkáli elemeket.

Itt kedvező áron talál dupla csomag AAA újratölthető elemet.

Ha még nincs elemtöltője, akkor ITT megtalálja.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

PRÉMIUM ALKÁLI ELEMEK

Az AAA alkáli elemek (mikroelemek) az egyik legszélesebb körben használt elemek az elektromos berendezésekben. Ezeket az elemeket magas minőség, hosszú élettartam és funkcionalitás jellemzi.

 

HOSSZÚ ÉLETTARTAM

Az alkáli elemek átlagos élettartama hét-tízszer hosszabb, mint a hagyományos cink-szén elemeké. Az elemek nagyobb kimeneti kapacitással és lényegesen jobb lemerülési jellemzőkkel rendelkeznek, különösen nagy áramerősségű merülésnél. Ráadásul az önkisülésük sokkal lassabb, mint a hagyományos elemek. Ennek eredményeképpen hosszú ideig hűségesen szolgálják Önt.

 

MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Ezek az alkáli elemek mindenhol használhatóak, ahol hagyományos elemeket használnak. A hagyományosokkal ellentétben nem károsítják a készülékeket, mivel nem szivárog belőlük sav, mint a hagyományos elemekből.

 

MAXIMÁLIS MINŐSÉG

Ezen elemek gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és prémium gyártási technológiát alkalmaztak, ami garantálja az elemek működőképességét és tartósságát.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: