Nagy teljesítményű elemtöltő AA és AAA elemekhez

Kód: DS88512902
9 040 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg a nagy teljesítményű elemtöltőt az AA és AAA elemek gyors, megbízható és biztonságos töltéséhez. Kompakt, egyszerre akár 4 elemet is feltölthet, és LED-ek jelzik a töltés állapotát.

A töltő univerzális, minden típusú Ni-Mh és Ni-Cd elemhez alkalmas.

A legjobb minőségű anyagok és a legújabb gyártási technológia garantálja a termék funkcionalitását és tartósságát. A biztonságos használat érdekében a túltöltés, a rövidzárlat és a túlmelegedés elleni védelem magától értetődő.


 

A MI TIPPÜNK

Itt találhat AAA újratölthető elemeket vagy AA újratölthető elemeket kedvezményes áron.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ELEMTÖLTŐ

Megbízható, biztonságos és nagy teljesítményű elemtöltőt keres? Ez az elemtöltő a legegyszerűbb és legbiztonságosabb módja annak, hogy újratölthető AA és AAA elemeit kiváló állapotban tartsa. Egyszerre 2 vagy 4 újratölthető elemet tölthet. A töltőt Ni-Mh és Ni-Cd akkumulátorok töltésére tervezték.

 

MULTIFUNKCIONÁLIS ESZKÖZ

Ez a töltő többfunkciós, és különböző típusú elemekhez használható. Szinte minden újratölthető AA (ceruza), AAA (mikrodugós) vagy 9V-os elemet kényelmesen tölthet benne. Egyetlen eszköz elegendő. Ezen kívül a töltő LED-ek tájékoztatnak az elemek töltöttségéről.

 

MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Az elemtöltőt úgy tervezték, hogy a használat során maximális figyelmet fordítsanak a biztonságra.  Megvédi az elemeket a túltöltéstől, a rövidzárlattól és a túlmelegedéstől.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Ennek az elemtöltőnek a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és prémium gyártási technológiát használtak, ami garantálja a termék tartósságát és funkcionalitását.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • A termék kiváló minőségű anyagokból készült
 • Ni-Mh és Ni-Cd akkumulátorok töltésére tervezve
 • AA (R6) / AAA (R3) / 9V akkumulátorok töltését teszi lehetővé
 • Egyszerre 2 vagy 4 újratölthető elemet tud tölteni
 • Tápfeszültség: AC 220-230V 50/60 Hz
 • Kimeneti feszültség: AA/AAA DC 2,4V; 9V DC 9,8V
 • Közvetlen csatlakoztatás 230V-os konnektorhoz, vezeték nélkül
 • LED-ek tájékoztatnak az elemek töltésének állapotáról
 • Védi az elemeket a túltöltéstől, rövidzárlattól és túlmelegedéstől
 • Méretei: 11 cm x 7 cm x 4 cm
 • A termék CE tanúsítvánnyal rendelkezik

 

A MI TIPPÜNK

 

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ ÚJRATÖLTHETŐ AA ELEMEK

újratölthető AAA elemek

Fedezze fel ezeket a prémium minőségű, maximális teljesítményű, tartósságú és kapacitású újratölthető elemeket, amelyekkel bármilyen elektromos készülék hibátlanul működik.

 

 

FANTASZTIKUS NAPELEMES POWERBANK

napelemes powerbank

Ismerje meg ezt a prémium kategóriás napelemes energiabankot, amely maximális kapacitást, könnyűséget, hordozhatóságot és minőséget biztosít verhetetlen áron. Ez az egyedülálló napelemes powerbank lehetővé teszi, hogy egyszerre több eszközt töltsön fel két USB-port és egy mikro-USB-port segítségével.

 

 

KONNEKTOR ÁTALAKÍTÓ KÉSZLET - 150 ORSZÁGHOZ

konnektor átalakító készlet - 150 országhoz

A kiváló minőségű és biztonságos konnektoradapter-készlet lehetővé teszi, hogy készülékét a világ akár 150 országában használhassa. A készlet ideális minden utazónak, üzletembernek, menedzsernek, de minden nyaraló számára.

 

 

WIFI ALJZAT TÁVVEZÉRLÉSSEL

 

wifi aljzat távvezérléssel

Az egyedülálló intelligens wi-fi vezérlőaljzat megkönnyíti az életét, és bármilyen elektromos eszköz felett kényelmesen, mobilon keresztül ad vezérlést. Nem számít, hogy milyen elektronikáról van szó. Kényelmesen és egyszerűen vezérelhet egyszerre akár 10 aljzatot is a világ bármely pontjáról wi-fi segítségével.

 

 

ERŐTELJES AG13 ALKÁLI ELEMEK

 

AG13 alkáli elemek

 

Ezeket az erősnagy kapacitású alkáli elemeket a készülékek hosszú távú működése érdekében kínáljuk Önnek. Ezek az extra hosszú élettartamú alkáli elemek hosszabb üzemidővel rendelkeznek.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: