Tenderizer - Húslágyító pácoló fecskendővel

Kód: DS28893535
8 150 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt az egyedi pácbefecskendezővel ellátott húslágyítót, amely akár 40%-kal ízletesebbé és szaftosabbá teszi a steakeket és a sült húsokat.

A tökéletesen éles, rozsdamentes tűk lebontják a hús rostjait, így az elkészített hús puhább lesz. A kialakított hőcsatornák gyorsabb és kíméletesebb húskészítést tesznek lehetővé.

Egy speciális injektor a hús belsejét páccal tölti meg, így az ízletesebb és szaftosabb lesz. Ennek a lágyítónak köszönhetően a steakek akár 40%-kal jobban fűszerezettek és szaftosabbak lesznek.

Ezzel a tenderizerrel élvezheti a legfelső gasztronómiai élményt, és minden grillezés sztárja lesz. Sült húsok elkészítéséhez is alkalmas. A legjobb minőségű anyagok és a legmodernebb gyártási technológia garantálja a termék funkcionalitását és élettartamát.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

HÚSLÁGYÍTÓ A GYORSABB ÉS KÍMÉLETESEBB HÚS ELŐKÉSZÍTÉSHEZ

Felejtse el a klopfolást, a zajt és a húslé fröcsögését. Fedezzen fel egy modernebb módot. A húslágyító segítségével pillanatok alatt elkészítheti a legfinomabb ételeket. A speciális rozsdamentes acélból készült tűk átszúrják a rostokat, és hőcsatornákat hoznak létre bennük. Ez csökkenti az elkészítési időt és a hús egyenletesen sül át.

 
huslagyito pacolo fecskendovel

 

A TÖKÉLETES GASZTRONÓMIAI ÉLMÉNY

Ez az egyedi húslágyító segít, hogy minden grillezésen tündököljön. A húsok két osztállyal jobb ízűek lesznek. A hús tökéletesen szaftos és ízletes lesz. Kényeztesse magát a legfelsőbb gasztronómiai élménnyel. Ennek a puhítónak köszönhetően a steakek akár 40%-kal jobban fűszerezettek és szaftosabbak lesznek.

 

MINDEN FAJTA HÚSRA

A Tenderizer mindenféle csont nélküli húshoz használható. Alkalmas marhaszelethez, grillezett csirkemellhez, sült nyakhoz és bármilyen húshoz. Ideális bármilyen sült vagy grillezett húshoz.

 

HOGYAN MŰKÖDIK A TENDERIZER?

A Tenderizer speciálisan kihegyezett rozsdamentes acél tűket tartalmaz, amelyek egy pillanat alatt átszúrják a húst. Ez levegőzteti és megrövidíti a húsrostokat. A hús ropogósabb, puhább lesz, miközben még mindig jól tartja az alakját. A tűknek köszönhetően a pácot közvetlenül belsejébe permetezheti. Így a hús sokkal jobban magába szívja a fűszereket és a pácot.

 
huslagyito

 

MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

A kis tűk csak akkor mennek bele a húsba, amikor a húst megnyomjuk, és automatikusan visszahúzódnak, amikor felemeljük, így maximális biztonságot nyújtva a használat során.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Ennek az egyedi húslágyítónak a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és prémium gyártási technológiát használnak, ami garantálja a termék funkcionalitását és élettartamát. A speciális kialakítás lehetővé teszi az egyszerű használatot.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • a páctartály maximális űrtartalma 90 ml
  • ideális konyhai segítő
  • elegáns csere a húsklopfoló helyett
  • zajtalanul, kopogás és erőlködés nélkül puhítja meg a húst
  • könnyen mosható
  • anyag: rozsdamentes acél és műanyag

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: