Szemeteskukák

KOSARAK SZÉLES VÁLASZTÉKA

Ha kosarakat vagy szemeteskosarakat keres, ne keressen tovább, és böngésszen webáruházunkban. Széles választékban kínálunk különböző méretű, színű és anyagú kukákat, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.

A szemetesek választékában beltéri és kültéri használatra alkalmas opciókat is talál, olyan funkciókkal, mint a szagtalanítás, a kéz nélküli működés és az egyszerű tisztítás. A kis asztali szemetesektől a nagyméretű kültéri szemetesekig mindent megtalál a kereskedelmi helyiségek számára.


 

Legnépszerűbb termékek

összesen 3 termék

Ár

7180 Ft14200 Ft
1718014200
szemétzsákok a válogatott hulladék tárolásához
13 080 Ft

  Próbálja ki az egyedi és praktikus szelektív hulladékgyűjtő zsákokat, amelyek megkönnyítik az otthoni hulladékkezelést. Ezzel egyidejűleg az ökológiát is támogatja. A...

DA85977043
szemeteszsákok válogatott hulladékra
7 180 Ft

  Próbálja ki az egyedi és praktikus szelektív hulladékgyűjtő zsákokat, amelyek megkönnyítik az otthoni hulladékkezelést. Ezzel egyidejűleg az ökológiát is támogatja. A...

DS85977043
egyedi szemetes kukák
14 200 Ft

  Próbálja ki az egyedi és praktikus szelektív hulladékgyűjtőket, hogy megkönnyítse az otthoni hulladékkezelést. Ezzel egyidejűleg az ökológiát is támogatja. A kiválóan...

DS78086528

Szemeteseinket úgy tervezték, hogy ellenálljanak a nagy igénybevételnek, és különböző kapacitásúak, hogy megfeleljenek az Ön egyedi igényeinek. Kínálunk kerekes és álló változatokat is, és tárolóink tartós anyagokból készülnek, hogy ellenálljanak a kemény környezetnek.

Webáruházunkban büszkék vagyunk arra, hogy kiváló minőségű termékeket kínálunk versenyképes áron. Könnyen kezelhető weboldalunk segítségével néhány kattintással böngészhet kínálatunkban és vásárolhat. Gyors és megbízható szállításunknak köszönhetően pedig pillanatok alatt kézhez kapja megrendelését.

Miért várna tehát? Böngésszen még ma a szemetesek és hulladékgyűjtők kínálatában, és találja meg a tökéletes megoldást otthona vagy vállalkozása számára.